Fan ta dig Tjuv!!! å dumma tvättstuga...

Happ kom man "hem" till leksand i går efter att ha åkt halva dagen. Lycklig och glad tog jag min cykel å cyklade ner till hemköp, Glömde låset, sprang in typ 5 min å kom ut å så var den borta. Som anna sa - oki malmö men här, snälla!! Jaja gick gråtandes hem med en påse potatis av bästa kvallite och tvättmedel i andra. Tur att jag hade ryggan med med min mjölk som jag åkte ner för att handla.

Happ sen ( nu drar jag allt dåliga ) har ju faktiskt skrattat en hel del i dag me':)
Ja iaf jo kom hem skulle tvätta´, gick ner med STORA tvättkorg ner till receptionen ( typ långt dit ) boka tid fick en tvättstuga som låg en bit bort sa hon ( hungrig = arg redan ) börjar gå, några som jobbade där ( gubbar ) visade mig vägen hit o dit ( pekade ), men efter att ha gått i kortärmad tröja med en stor tvättkorg på magen å inte hitta den förbannade tvättstugan efter att irrat runt i 10 min så känner jag att mina tårkanaler börjar rinna över igen, blir så jäkla föbannad ( internett funka inte när jag kom hem heller, därför irritation redan från början, funkar inte nu heller därav sitter jag å anna på skolan 8 en måndagkväll ) Ja iaf till saken, jag gick tillbaka, försökte ta mig samman å lämnade tillbaka nyckeln å sa att jag inte hitta stället ( de förbannade jä-la s-tans f-ck tvättstugan ville jag säga ) men de gjorde jag ju inte såklart, jag kan ju spela sansad ibland haha. Fick en tvättid på lördag, när vill du ha den ? jo jag tog från 7- 10...just right att jag kommer att tvätta då!!. Jaja....Hoppas morgondagen blir en bättre dag. Nu ska vi fara å handla lite mat iallafall. Så jag blir snäll igen * hihi* men just nu är jag faktiskt de....snäll asså :)

Kramiss

Mina Fynd




Ja lite av mina fynd idag:  
Fyra koppar med fat + 6 andra fat = 70 kr
Sedan hittade jag även en liten fin glasburk och sockerfat/mjölk kanna.

Kan nog blir fler gånger det här känner jag....

Nu ska jag dona lite innan jag besöker Karlsson för middag och
sedan utegång. Trevligt säger jag!

Adjö

Skynda Fynda

Kan inte sova nu förtiden, men det är skönt att vakna tidigt. Man får verkligen en hel dag att göra något av. När jag inte ville kliva upp 07.00 en lördag morgon, så låg jag kvar en stund till. Fick sms av Nina att taxin mot Torvalla avgick vid 10.00, så vi for på loppisen som är varje lördag. Ska visa mina inköp sedan, känner mig nöjd =) Man kan hitta fynd!

Kom hem å gjorde kaffe, ett måste! Så nu ska jag se på tv: " Modehuset Chanel"

Får se vad dagen har att erbjuda....

Tjing

Fullspäckad dag

Idag har det varit en fulltankad dag. Härligt =) Men nu är jag trött. Var hos tandläkaren imorse, endast 45 kr. Snacka om att jag blev paff. Fikat med Elin och VIde och handlat med Linda. Sedan fick jag även crama på söta söta Casper!!!!
Ska kanske sova nu, jag lägger mig så tidigt nu för tiden och vaknar och är pigg vid 8.00. Men det
är faktiskt skönt. Önskar bara att det kunde visa något skoj på tv:n som jag kunde glo på.

GodNatt

Ps. Härligt å ha dig hemma Nina ;)

Hemma i Östersund...

Känns jättekonstigt, går inte att beskriva får samma känsla när jag har varit å rest en månad, nu känns de som att jag inte har varit hemma på flera månader å de är bara 2 veckor...Är såklart jätteskönt att vara hemma, trots att garderoben ekar o samma med badrumsskåpet....lite udda. I morgon jobbar R tyvärr:(, men tror ni jag blev glad när L å Mell är hemma å ska fika med mig i stället * yippie*

Denna gången körde jag på 4 h å 15 minuter, jag har blivit helt galet bäst på att köra ( tror jag iaf *hihi* ) inte ett enda brake heller, eller jag tvärnita vid dollar men jag hade bara en hundring på mig så de blev typ nått litet..

Dekodag...

Idag har vi hafft " ledig tid" hela dagen, då ska vi fixa alla grupparbeten å sånnt vi måste hinna med ( villket är 3 nu ). Jag gick dit runt 10 å nu är jag hemma...Vi har fått uppgift att med hösttema fixa "skyltfönster", Efter lite prat hit å dit ( alla har 100 viljor ) så fixa vi tema. Sedan ska vi hänga röda smycken, skor, väskor som ska dra med i vinden...

Sjukt dåliga bilder blev de, ser så B ut med blixt man ser alla skavanker... men ni fattar...vi har hopknycklat tidningspapper som löv...bla bla bla:))











Pancakes in Paradise







Första dagen i Surfers Paradise innan vi fick checka in på vårt hostel gick vi
och skulle äta frukost. Vi hamnade på Pancakes in Paradise. Klockan var inte
mycket, kanske efter 09.00 och stället var fullt av folk. Det fanns hur mycket olika
pannkakor som helst. Men jag tog en med blåbär och Marie tog en med bananer,jordgubbar och
passionfrukt. Fanns en med choklad som jag ångrade att jag inte provade. Men jag kunde inte
riktigt äta upp allt även om d var gott. Härligt frukost om inte annat, pannkakor, grädde och glass.

Försöker hosta upp djur...

eller jag kanske ska säga att jag håller på att spy, har varit ute o cyklat i över en timme å har fått djur i halsen...fan fått i mig mer kött på en timme än på en hel vecka å då ska ni veta att jag ätit 3 kotletter å 5 korvar. Så jäkla äckligt jag håller på att spy!! Jäkla flygfän!


När man vill vara sig själv för en stund...

Ja då har man kommit till lägenheten då. Känns så skönt att vara "hemma" på riktigt nu. Har fixat och trixat nästan hela tiden för att få någon ordning. Men nu är det mesta klart, härligt. Dock vill jag flytta till större lägenhet nu, gärna genast. Men det får väl ta sin tid....

I helgen har vi haft NorrlandsGuld fest hos Maria. Det var väldigt trevligt och vi åt god mat och spelade spel hela kvällen. Dagen efter var det grillning hos Marie som hade FF. Grattade även Karlsson som fyllt år när vi var borta. Efter det gick vi ut hade trevligt. Kan sammanfatta det till en härlig helg med många skratt, mycket vin, många parti spel och god mat!

Dag 1

















Dag 2













Har förstått nu oxå varför det förut inte blev Å Ä Ö när jag skrev, det är lite dumt, men jag kom
på mig själv att inte ens trycka på de tangenterna haha Jag har blivit så van att bara använda A och O
så jag måste hejda mig själv hela tiden. Men snart har jag väl lärt mig igen....konstigt....

Nu väntas middag!

Kräftskiva alá Barbietema

Tid : Lördag kväll
Plats :Parkering ovanför
Tema : Barbie
Färg:Rosa
Vem vann bordsdukning ?: VI!:) Såklart


Vi hade färgad potatissallad, ljusmysfactor ( Delar av bordet börja brinna under kvällen ) rosa tallrikar, geishagodis, gerlanger, osv. 2 åt kräftor ( vårt bord), jag hitta 2 bullens korv i kylen som jag tog med i påse, kyckling å rostbiff...åt andra. Såpbubblorna blev succe, haha vi gick å blåste över allt å alla. Potatissalladen börja smaka kontigt efter ett tag efter alla bubblor med äppelsmak * blä*

Senare på kvällen blev de lifta cykel till nån som bor i leksand å sen över bron till folkhögskolan som hade nått uteställe aktigt ute. Var jättemysigt för de var ute. Lamporna slockna då å då men alla var på toppglada. Fick billift hem av några snälla. Skulle tagit en timme annars att gå hem.



Internet sluta funka på Söndag. PANIK typ haha. fick de igen idag.

Skaffat cykel i dag med, deposition på 200 kr så får jag låna en cykel i ett år. *Nice*

Focus på vårt bord på bilder under :)
 




 






 
 

Tur till insjön...

Skulle sova läänge i morse...blev visst inte så, vaknade vid 7, låg vid tvn o läste en bok vai ska läsa ut. Vid 10 åket jag å anna till ett ställe 8 km härifrån där clas ohlsson finns. Vi skulle bara handla en grej o nu är jag 900 kr fattigare, var massa outlets ( stavning ?)  där me så därför blev de så, är nöjd iaf. Vi köpte badrumsmatta å lådor att ha deko grejerna i. lite kläder, mat skor, block m.m. Så man fick ju mycket för pengarna. Anna köpte ett par Diesel jeans ( mina lovisar )...samma som jag har fast de kosta enbart 99 kr. Sjukt bra priser där när man väl hitta nått bra. Sen är de outlet för porslin typ ittala å höganäs osv.. jättestor affär. Så dit blir de flera besök.

Sen hitta vi massa lokal mat, köttet kommer längst ifrån mora sa en "urinvånare" jag fråga vid köttet. De är toknice, billigt var de med. Så nu har jag ätit hemgjort  potatismos, kotletter å värsta goda svampsåsen som jag gjorde å lingon sylt!*skryt* Mumma, har levt på bullens i nån dag :)

Nu ska vi ner o bada i bassängen en sväng sen planering inför kvällen

Saknar er hemma Kramiss



Värsta big min underkropp blev i vattnet

Lördag!

Sov till nio imorse..men då sov jag i stort sett hela kvällen igår oxå..jag antar att jag inte är så mycket till sällskap just när eftersom jag är såå trött..
men jag hoppas att jag orkar vara uppe lite längre ikväll nu när jag har fått sova ut...?! =)

har så sjukt ont i kroppen, framförallt i fingrarna, men tydligen är det många fler som har samma symtom så det måste ju bero på något?!

idag har jag gjort tjälknul och till det ska jag göra potatisgratäng. hoppas bara att köttet blev bra!=)

eftersom jag verkar vara så seg på att veta vad jag ska bli när jag blir "stor" så har jag börjat söka andra jobb igen tills jag vet vad jag vill..men vågar inte skriva vad jag sökt eftersom då känns det som jag minskar mina chanser att få det..=/ lär väl vara svårt iaf..men blev iaf nöjd med mitt cv + presentation denna gång.
har börjat tänka om och känner att jag måste få lite "go" i mig och tro på mig själv o våga ta för mig..

seee yaaa...

Såpbubblor i munnen

Dagarna springer i väg å känns som veckor fast de går så fort. Vi är alla så sjukt trötta..I förrgår var de party med kåren. Riktigt skoj! Kändes som Mellanstadie disco haha, liten lokal å alla dansa å hade skoj, nu är nästan alla 2orna här me' så de är massa folk i liten lokal. Roger som är med i vår barbiegrupp körde fullt ut, På bilden är dock "peruken" runt halsen.  Vid 12 blev de flera uppdrag för vår grupp....eller för 3 iaf ( inga bilder )

Hann åka till borlänge förrgår iaf, var som man inte varit på stan på ett halvår, man blev helt knäpp bara wooowww guu så nice med affärer efter 3 dagar. Känns så skumt asså haha. Vi var även på busstur med skolan i går, så gulligt för innan vi skulle hoppa på bussen fick vi med rygga med matsäck, haha dagisvarnig igen men så kul haha.

Trivs toppen, känns som det är en dröm, men icke, verklighet äre :) Lärarna är toppen å så engagerade.
Plocka en liter blåbär till idag. Är sjukt mycket i skogen ( bär asså), jag använder skogen till lite meditation eller nått  efter jag kommit från skolan å huvet är fyllt till bredden:)

I Morgon har vi kräftskiva ( då ska vår barbie kille få vara just de kille haha, ken kanske ? ) vi andra små barbiedockor, har gjort hattar idag ( rosa med glitter såklart :) å sen har vår grupp köpt karamellfärg att fixa rosa potatissallad med å massa annat grejs.

Skulle nyss blåsa en såpbubbla inne, kan jag ju inte göra inne tänkte jag å blåste en liten å fick den i munnen, läääcchh säger jag bara, de var äppeldoft på den å de smaka skit! hur lyckas jag ? haha


Sätter in fler bilder sen...bateriet var slut.

Zoo utflykt med koaler



Sista dagen pa semestern sa var jag och Marie pa ett Zoo. Nu rakade det vara min idé.
Men i Sydney var det ett zoo nastan mitt istan, valdigt nara allt. Men i Brisbane dar vi var for tillfallet, visste
vi inte vart det lag. Men vi bestamde oss for att aka iaf. De lag en bra bit utanfor och hela dagen gick i princip
till denna lilla utflykten =) Men det var anda trevligt och vi fick klappa en koala. Supersota var det verkligen.
De ar gravida 35 dagar och ar valdigt krasna djur. Det ater Eucalyptus, det finns ca 900 olika arter och koaler 
ater bara ca 50 olika sorter - krasna.
Det var inte det basta zoo direkt, men vi hade tur med vadret och gjorde inte av med sa
mycket pengar =)












Varfor blir det inte a a o nar jag skriver????
Forstar ni?

Imorgon aker jag till staden och hem till lagenheten, langtar =)

Tjing



Frusna blåbärsfingrar...

Hej å hå! Villka 2 dagar, de känns som jag varit här i flera veckor, så himla kula å trevliga människor.
Vi är ca 90 nya 1 or å vi har fått göra 100 saker för att lära känna varrandra, gruppgrejer å massa prat. Hur kul som hellst. Hur jag ska lära mig de 38 namnen i min klass känns helt omöjligt just nu, men när man åker RB märker man ju att de typ tar 3 veckor så jag får väl hålla på å plugga in så många som möjligt.

I går hade vi skola å sen på kvällen var de med kåren, spela alla brännboll i en grop ( tydligen är de själva midsommarstångs stället där de då är typ 2000 pers då) Ja iaf, vårat lag blev näst sist ( men de var dommarnas fel enligt oss haha såklart!! :)  Sen delade de in oss i grupper om 5-6 st. Alla fick olika namn å grupperades in, sen sa de gruppen som ska heta Barbie Girl å så blev jag uppropad i den gruppen, haha jag nöjd! Så i går så Rännde våran Barbie grupp runt på uppdrag, Vi har kvar fejka ett slagavnfall på apoteket, springa naken från skolan till "stan" villket några killar säger sig gjort, Bada i siljan, Hitta en kille på ica att ta kort med, + 1000 andra grejer.

I kväll har vi hafft mångkamp i lagen å sen har vi rott kanot, stor åker 20 pers. Nyss har jag å Anna som jag bor med varit utanför stugan å plockat bär. Haha man får se till att ha till husbehov.









Ska fixa mer bilder sen men jag har inte hafft med mig kameran överallt.

Sen måste jag ju säga att ni som inte lagt märke till de hemma så pratar jag jättemycket norrländska enligt nästan alla,  du pratar så roligt, så brett så osv. Å jag som tycker jag pratar renast av alla haha.

Nu ska jag se på tv, somna sent i natt för jag var å hälsade på hos grannarna. Så ikväll blir de tidigt i säng.

Kramis

Vilken ska de bli...

Nu ska jag ga och kopa en SVENSK tidning....de ni!!! =)

Har aven med mig hem en Vouge fran Australien och en fran Kina, tror det kan
bli en rolig och valdigt snygg inredningspryl!
De kan gora omslag de...dock vager de bly! Inge bra for min packning.

SVERIGE

Ja nu har man landat i Sverige och ingen kan vara gladare an jag!!!! Nu har jag vantat pa olika flygplatser och varit pa flygplan i snart tva dygn sa jag vill bara spy pa dem. Vill bara hem och kanna lugn och vila.

Nu sitter jag pa Arlanda. Fick inte byta till ett plan som gick 18.00 sa nu far jag vanta. Men som sagt har jag inte gjort annat det senaste dygnet, sa mig spelar det  egentligen ingen roll. Tur att det finns Internet iaf, dar kan man ta igen mycket dotid. Sedan ska jag ata middag pa Max, det var ett tag sedan. En sur sak ar att under hela tiden, bade dit och hem, har jag haft overvikt (sklart) =) Men det var forst har i Sverige som jag fick betala for det. Attans! Jaja.....det gor inget. Det gor inget heller att det regnar....just nu anser jag att det ar underbart.
Men kolla med mig igen om nagon dag vettja......

Jag ska ordna bilder nar jag kommer hem, far kora i lite olika omgangar, for kort har jag sa det racker kan jag tala om!


Tjing

07:10 Pip

Redan vaken, sov som en stock i natt, hur skön säng som hellst ( kanske för att jag la täcket som var här över madrassen ) Men nu är jag pigg som vanligt kl 7, vakna för en timme sen å nu är de lyxfrulle. Chips å en tomat. Nice de! Lär väl bli annat sen men nu var jag sugen på de :) Kollar ut genom mitt minifönster å de ser ut som de ska bli fint väder idag.  Synd jag hade pladerat att ha på mig nått varmt.

Messar mer sen om hur dagen blev. Jag kanske sitter å gråter å vill hem vem vet?! Nä de tror jag inte...hoppas jag inte :)



Värsta bauta tomaten, som ett äpple...ja större har jag sett jag me men ändå. Nu har jag tomatsörja över hela mig...Typiskt!

Svensktoppen....

Hej Hopp, I morse drog jag från stan med proppad bil nån gång före 8, Fan de renade å jag som inte kört bil på hundra år. Höll på å få panik för när jag skulle tanka så var jag tvungen att backa å köra fram i 10 min, för att hitta tankluckan å sen komma nära den ( Statiol han öppna innan jag var färdig ) Kännde mig som en mindre smart bilförare, Frågade ha i kassan om tejp för att tejpa fast grejen som gör att gpsen skulle funka.

Kör, å de regnar å regnar, lyssnar på radion, ok men de känns inte helt bra för att vara p3, fortsätter o inser efter ett tag att de är p4, fummlar för att byta kanal men ALLA kanaler är p4. Jaja gilla läget, digga till svensktoppen haha.

Å vet ni vad Nini den som säger att man ska köra efter reglerna 80 är 80 å inte 100....jag hade fel OK! jag börna på å var här efter 4,5 h ( å då hade jag paus me :) Fundera ett tag på å bli chaffis, så kul de var å köra!!

Efter som jag trodde jag skulle ta 7 h att köra så kom jag fram i god tid haha. Gick på konsum å kände mig som djur i bur. Värsta va de titta. Men jag känner igen syndromet från Små byar man själv vuxit upp i haha.

Käkade lunch på parkeringen på ica, sen efter en timme av läsning i bilen förökte jag leta rätt på stället jag skulle bo på, gpsen funka inte som jag ville å villade bort mig, Fick ringa å de guidade mig.

Fick nyckel å sa att den jag skulle bo med redan var där, gruvade mig, fan vem får jag bo med? Nu är jag hur glad som hellst för de kunde nog inte bli så mycket bättre, iaf som de känns nu nästa vecka kan de ju vara annat :)

Nu sitter jag å kollar ut över sjön å "våran" stora bassäng som vi får använda, de regnar å solen skiner, på tv springer Bolt, fort som vanligt :)  Vi har till min glädje 3, 5 mtv osv på tv, hon jag bor med har fixat så vi har internet båda för 50 kr i månaden,  Livet känns toppen!! Hoppas de fortsätter kännas så..

Lite bilder av lyan, har ju knappt hunnit packa upp men lite iaf...

    



Att det har gatt sa fort....

OM CIRKA 12 TIMMAR  AKER JAG!!!!!!!! =)

Dock ska jag sitta och vanta i Peking ca 12 timmar, men det gor inget nar
jag snart ar hemma. Vill kanna svensk luft i nasan och ata svenskt losgodis!
Och saklart traffa alla....
Aker hem till Hoting pa en gang i 2 dagar, sedan gor jag staden osaker!!!

Har packat och packat och stadat lagenheten men tror nu att det
mesta ar klart! Ska snart ga hem och kopa med mig en mocha och ev bananbrod, mums!

Snart ses vi eller hors vi =)

Och Nina, LYCKA TILL, ska tanka pa dig. Ringer nar jag kommit hem!

TJING

saker man inte vill tänka på

Har nog inte fattat det än..antar att det är för att jag inte vill inse att min nina ska åka...
min granne och bästa vän sedan 100000 miljoner år sedan.

..men jag vill önska Dig Nina stort lycka till! Du kommer att få det jätte kul och lära dig en massa (så att du sedan kan ge mig gratis undervisning)..mohahaha

Jag och många andra är så stolta över dig, och att du lyckades ta dig in (inte för att någon tvivlade heller)

Så simon o tomas, släng er i vägen och bered väg till världens bästa NINA!!
Ett riktigt orginal =)

Kramar





                                "Nina, The one and only"

Borde göra 1000 andra saker nu...

Men ändå sitter jag vid datorn å virrar runt. Hur ska jag få plats med allt i bilen å sen problem 2 där jag ska bo. Hoppas de har stort  badrumskåp för  jag har med mig flera kg till de. Får väl ha en låda under sängen isf :)

Nu ska jag berätta....

Hej hopp lilla, nä du kom jag bara på knäppa saker de rimma på...jo iaf, jobbat 6 h i dag, å är heeelltt slut asså, snacka om att de känns att man inte är Helt frisk än....
Gick till frisören å satte mig, efter ett tag kom de en gubbe in, eller stapplade in...en riktig gammal gubbe, Typ säkert 90 år. Kul att kunna vara så pigg ( säger man pigg om de knappt kan gå ?! )
Ja iaf han klarade ju sig själv iallafall. Sen sätter han sig ner hos han som ska klippa han, ska lägga undan sin hörapparat så han inte tappar den å då börjar den ju tookpipa men de hör ju inte gubben så frisören hjälper han att stänga av den. Farbrorns huvud skakar jättemycket, Sen tittar han på frisören allvarligt å säger   - jag vet inte om jag har benan på samma ställe som du la den förra gången...å jag kollar å försöker bita ihop men de går inte utan  börjar tokkratta för jag ser han i spegeln bakom mig så har han ju inget hår på huvet utan bara lite på sidan, kanske nått strå på huvet som man omöjligen kunde se på avstånd...tyckte de var så gulligt haha. Hur de sen gick vet jag inte för att klippa han måste varit svårt när huvet skaka så.

Sen var jag å köpte Linsvättska, Drygastee utgiften enligt mig...Saltvatten för 300 kr typ.

Skatten på 700 kr låg på golvet när jag kom hem, * Glad * Lite men iaf.

Nu ska jag baka en massa till jobbet i morrn, Ska ju bjuda på nått när man slutar eller hur! :)

Brisbane

Nu ar det inte manga dagar kvar. Om 4 dagar satter jag mig pa flyget =) Nu langtar jag kan jag tala om! Men jag aker hem med paronen i tva dagar innan jag gor staden osaker. Ska bli sa skont.....

Nu befinner vi oss i Brisbane. Kom for ca 3 timmar sedan, vi ska snart ga tillbax till hostelet och sova. Ar saa trott! Vi ska upp tidigt och ga pa bland annat zoo. Jag ska se djur tammefanken =) Pa kvallen ska vi ga ut...
Lordag morgon som sagt flyger vi tillbax till Sydney.

Hur verkar vadret ska bli hemma efter jag kommit hem? Nagon som vet? Vore trevligt med lite sol sa man hitta pa saker....

Nu ar jag hungrig oxa...maste kopa nagot innan jag ska sova!

Puss

Ps. Bilder far komma nar jag ar tillbax i Sverige!

Mörka tankar....

La mig för att vila, måste vara friskare nu för jag kan omöjligt somna...Men är trött...Låg å tänkte massa, sen kom dom, de mörka tankarna ( ni känner säkert till dom )...jag såg en såg...en riktig såg, en  som man kan såga allt med, till och med spik...Jag gick upp, nu J*vlar ska klacken bort...Hittade sågen, och skon, sågade så de flög damm överallt. Nu är den borta...klacken asså...kunde ju gått till en skomakare men eftersom jag fortfarande inte kommit mig för att ringa tandläkaren på 6 år vet jag att de inte var en bra utväg...Nästa gång får jag väl rycka en tand själv med...hoppas de dröjer....

Ps: S HÄ PÅ DIN TELEFON!! Så jag kan caal you ett little tag

Sluta förkylning!! Jag är less på dig nu.

Idag är jag ledig från jobbet, Toppen får jag en sjukdag till, Annars hade jag nog tvingat mig att gobba. Känns bättre idag iallafall:) Nyss sett Gamla avsnitt av Top Modell, Kul, va gör man 8 på morgonen ? Kännt på mina ben som var lena i går kväll, nu en igelkott, Skulle kunna donera mitt benhår till behövande, Hör av er isf! Annars behåller   å göra rastaflätor av de, lättare tror jag...

Nu är de bara typ 4 dagar kvar, å 5 tills mell kommer hem...haha värsta nedräkningen...Borde packa  men har inte orkat, idag kanske, Får ju inte glömma nått....å ha 100 saker me'. Tänkte Vinäger i går kväll innan jag somna men haha va knäppt varför ska jag dra ner de ? Men i går kändes de som en viktig grej, sen tänkte jag på Stavmixern, är ju great, informerade Han om att den tar jag med, Du får leva utan den å ta den som inte funkar lika bra. Kanske får ta de varranan vecka :)

Nu Har jag L i Örat, Nu är vi ekonomer å lägger inte på hela tiden , utan nu pryar jag på hennes jobb.

jaja se you later

Sjukling idag :(

Idag är de lite synd om mig, e' tokförkyld * blä* Sov typ hela dagen i går...astrött, men i morse var de omöjligt att gå på jobbet. Idag har jag sovit hela dagen med, huvet känns uppblåst å min lilla nos är röd. Blir nog inge jobb i morrn heller, inte som jag känner mig nu iaf, vill bara sooovvaa...Men de är svårt när man inte kan andas...å hostar å känner sig som en kamin...

Nu ska jag försöka käka nått sen i säng med lilla me..

Solar och badar

Hej!!!

Jag lever, har bara inte haft tid och skrivit nagot. Just nu befinner sig jag och Marie i Surfers Paradise. Vi bor pa hostel och ligger pa stranden och solar varje dag. Har aven hunnit med en del shopping =) Kort far komma senare!

Innan dar sa var vi i Coolangatta. Dar var det valdigt fint och valdigt lugnt. Vi kanner ingen stress och laser bocker!
Allt ar verkligen harligt, men nu ar det valdans nara tills hemkomst
och jag langtar! Om precis en vecka sitter jag pa flyget!

Nu maste jag kila for pengarna pa Internet borjar tvina...

Skriver snart igen

Tjing

Ps. Pa torsdag aker vi till Brisbane innan vi aker hem till Sydney

Tack grannisar



Vaknade tidigt, smög mig in i grannarnas trädgård, trippade på tå för att de inte skulle vakna...å tog 3 dl bär till kakan...sen smög jag lika försiktigt hem...Å gjorde den mest misslyckade kakan ever!!

Den blev god iaf tyckte svärisarna men ack så ful. Men Tack för bären Mina små grannar :)

PS:  Mell, uppdateringar om semester tack! Soff Bilder från Miami ink grabb Tack ( AVIS )!! L Är du i The big city å roa dig? Vem fan vill läsa bara mina inlägg tror ni ?? Om några jävla bär! Skärpning !



Sorry må bara säga...

Lite att göra N? haha ja man kan ju tro de, kom bara att tänka på en grej ( nu när jag hämtade tvätt ) Vissa är beroende av sprit, choklad, Cigaretter, Socker, Fett, m.m. Min granne är beroende av att tvätta, Och nu snackar jag inte om ett lätt beroende utan de är typ jäämmtt hon tvättar, nu hängde till och med julbonader över hela tvättlinan. Hon måste hafft slut på allt annat!! För jag vet inte var hon får allt ifrån? Hon borde ju starta en tvätteria å iaf tjäna pengar på sitt beroende iaf...ja nu är de sagt, nu väntar jag på att få mat levererad så jag kan laga den :)

Krami

Bikinidag

Så var man ledig i dag *lyx* Började att tvätta å stryka å stryka å stryka i all evighet. Ska göra klart detta nu så jag har de mesta klart till lilla flytten, eftersom jag ska packa in allt i mors bil nästa söndag å jag jobbar till Lördag nästa vecka. I går rensade jag i badrumskåpet me'. Kasta massa smink å sånnt som bara tog plats. Nu är de rensat å rent å fint. Förstår inte hur fort de stökas till där så fort.

Sen har jag legat i bikini på gräsmattan idag å solat å läst lite böcker. Väntat på att tvätten ska torka, villket går som en blixt i dag. Lär nog kanske bli sista dagen i solen med bikini om de inte blir varmt i helgen vill säga.

Nä nu ska jag hämta tvätt... ( å stryka :))

Jävla skit...

Märks att jag är ledig i dag ? Och då brukar jag ibland hitta på grejer ( förutom att kolla kort ), i dag tänkte jag när jag såg nån som bloggar som målat värsta akvarellbilderna ( kan ju inte vara så svårt ) Nu är jag arg, de gick ju inte bli proffs på  5 min...hade ifs inget papper som passa att måla på heller men hallå hur svårt kan de va ?? TOOOK verkar de som...hatar att jag inte kan allt på en gång...Tror ifs att jag är hungrig efter som jag är tokarg o inte ätit så mycket idag...kanske skulle ha ätit nu...bra ide nu gör jag de...

JAG HAR SEMESTER!!!!!!!!!!!!

JAg kan knappt fatta det.......JAG HAR JOBBAT KLART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har semester nu och sedan aker jag hem =) Ingen kan vara gladare an jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YIHOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det ar lordag och jag ska hem och fixa iordning mig, sedan blir det utgang med Lisa och tva andra svenska tjejer som hon jobbar med.

Idag ar det aven KARLSSONS fodelsedag, 25 ar!!!!
GRATTIS VANNEN!
PUSS

I onsdags var vi ut sa jag lagger upp lite bilder fran da. Nagra killar fran Lotta och Maries jobb var
aven dar. Marie blev aven utslang i princip for d tyckte hon var for full. Det som egentligen hande var
att hon rullade med ogonen typ, och en vakt sag precis det och ansag att hon var JATTE full, vilket
hon inte var. Sa da gick vi =)
Men d var trevligt!


Lotta

Marie och en av hennes Manager, Marcus

Vi fyra

Lotta, Marie och Lisa

Lotta och en jobbarkompis, Adam

Marie

 Lisa och jag

Ja jag och Lisa var aven ut i lordags som var....har nagra kort pa det
har.......




Pa kvallen innan hemgang blev det pizza!!! Jattegoda....

Na nu ska jag hem och ata, ar sa hungrig!

TJING

PS. Sa jag att jag ar ledig nu =)



Oki Vad är de med solen ?

Haha vad gör man en lördagsmorgon om man har lite för sig, jo man kollar på den miljontals kort man tagit på resor, Efter ett tags bläddrande ser jag nått som jag tar kort på heeela tiden, fråga mig inte varför men jag gör de! Till och med genom tokskitiga tågfönster ( Som om de bilderna skulle bli bra ! ? ) 9 Av 103 kort på solen, håll till godo!


  
   
 



   


RSS 2.0