Aning less idag...

Vissa dagar är bara skit, man är less, irriterad, hungrig, trött å allt på samma gång. Man vill slå nån bara för att få bort all skiten som gör att man blir arg. Men de går ju inte....så kan man ju inte göra de vet jag ju...MEN allt går fel, nu är till å med den där  REEALEEESSSEE MEEE låten på idol ( Ich hate)!! jaja snart ska jag gå å lägga mig å kankse äta nått innan så vaknar jag troligtvis upp som snälla Nini...

I går kväll hade jag jättetrevligt iaf, vi var på Elvis på Cirkus i Sthlm, jätteroligt å kul att se. Kom hem med bussen vid halv 2 i natt...kanske därför jag är så arg, jag behöver min sömn!! :))


Tack å hej leverpastej med inlagd gurka å senap

Längtar...de gör nog inte grannarna...

Tur att man bor med en orginal norrlänning...Då får man någon att äta denna underbara fisk med...Jag är ju dålig på att rensa jag men jag hoppas jag får till de. Hembakat tunnbröd fick vi av Annas föräldrar + potatis. Mums!! Sen har jag gjort kladdkaka till efterätt.
Idag har vi städat hela stugan, sett på repriser å Anna har spelat på Lotto ( tror hon normalt aldrig gör de haha ), hon ska vinna 10 miljoner i morgon. Därför jag föreslog att vi skulle städa idag ( då är de klart om hon sticker i morgon )
Jaja nu ska jag cykla  å kolla om de finns tvättider, härregud vad långt de e' å tvätta !! drygt.


kan inte sova..

http://www.youtube.com/watch?v=kzn8UjhxM-M&feature=related

den här låten berörde mig sjukt mycket..kan inte säga något annat än att det gör ont

some pics ..

måste ju hålla mitt löfte nu om att jag skulle lägga upp lite bilder från helgen.
blev kanske inte som jag riktigt hade hoppats, men var iofs kul att göra något. härliga tjejer var det iaf!
men nästa gång intar jag nog helst syrrans soffa o äter en massa godis.. =P redan sjukt less på allt som heter krogen, men det kan ju bero på vad det var för folk som var ut i lördags oxå +att jag var trött och inte var på humör..

ikväll är jag grymt trött..hade planeringen idag på jobbet (men blev självklart avbruten) men det gick det oxå..
så nu känns det som att jag lämnat ett stort kaos till mina jobbar kompisar, eftersom jag själv ÄNTLIGEN har gått på semester i några dagar. Jag behöver verkligen det..jag är helt slut i kropp o själ! men vi måste ta tag i det här


    





    

jag har så mycket att vara glad för men jag verkar ha bestämt mig för länge sen att aldrig tillåta mig själv vara riktigt riktigt lycklig. istället förstör jag bara för mig.. bra jobbat linda! (sopa!)

ska väl kanske uppdatera lite fortare nästa gång..=/

kram hej


Hallå sisters var är ni ??

Nu får ni banne mig ta er i kragen å skriva lite ni me' ;)
Ja nu ska vi se, idag har vi hafft studiebesök, bla på Lager 157 i sågmyra, mycker intressant å kul vetande, bra företag som tänker mycket miljö. Säljer märkeskläder.  Läs mer på  http://www.lager157.com/

Gjorde värsta fyndet, köpte deras baslinnen ( ifs barnstorlek men stor 130-140 ) men de passa som sylten på pannkakan . Halva priset a'la 12,5kr st, köpte 5 st. Apbra kvalité, letat efter exakt dessa å nu dök de upp! sen köpte jag 2 mössor, nu är de mössatime snart ( åhh jag som älskar mössa ) så de var perfekt!


Sen drog vi bilen till Falun, Jag Daniel å Johanna käka lunch på ett ställe, gott faktiskt. Känns som lyx å äta lunch ute nu :) Sen var de galleria å vi träffa en galleriakordinator ??!( tror de hette så) å fick höra hur hon arbetade osv. Sen fick ju uppgifft att gå runt å kolla annat grejs.

Nu är jag glad för jag har letat efter en kavaj jättelänge, nu har jag hittat den å nu är den beställd!! I love it...Anna som fick mig att se den köpte en i dag å den var jättesnygg, dock i st 36 så i 34 blir den nog perfekt hoppas jag.

Lindex.com



Oj då gick inte bussen hem...

Happ, kan jag meddela att jag gått över 2,5 mil idag...Mina fötter känns som en 90 årings o mina ögonlock håller på att stängas...Skulle gå till Insjön som ligger en bit härifrån, skulle gå dit o ta bussen hem, nice med en liten promenad..glädjen var total å vackert väder å allt, musik i öronen å massa höbalar att hoppa på...

Fika å pigg å glad, syns de ? Fika efter bara nån km...










Tur att självutlösare finns, jag är nu proffs att på 10 sek ta mig upp;)


Tjihoo...1 km kvar....Buss hem next *yihaa*...kom i håg att jag gått från där jag bor å de är ca 4 km från leksandskyllten.



Sååå j-vla trött å less...bussen gick inte hem så jag fick traska tillbaka...Oki om man tränat men jag hade nu inte de, haha mina fötter är sååå ömma...köpte i allafall lite strips innan hemväg...bra de...nu ska döa framför tv...

Visste ni ?

Vi hade brandövning härromdan, vi släckte eld med sånna släckare ( höll inte på att kunna ta bort spärren å den var toktung släckaren ) å så en docka med filt som bran.
Ja iaf för er som inte visste berättade de då att alla brandsläckare stora som små räcker högst 40 sekunder tills de är slut, varför ? jo så man fattar att man ska springa ut och rädda sig själv å inte stå kvar så länge vattnet finns kvar å dö av ångorna. Smartisar som kom på ! Sen såg vi på en film hur jäkla snabbt de kan gå innan ett helt rum exploderar av ångorna om man tex tappar ett ljus på soffan. 5min!! Då är det över 600 grader.  Sjukt då förstår man hur fort de kan gå. Asså, kolla så brandvarnaren funkar. Jaja nu fick ni lite info om brandsäkerhet, i morgon kör jag kurs i hur man äter ostbågar på säkraste sättet. Ska själv praktisera på de ikväll. Fast ni vet dom som heter crizpy cheez cruncherz, lite fulare, mycket godare. Tack å hej

 




Härliga helg

Härliga fredag!
Efter många om och men är arbetena för skolan i princip klara. Har även hunnit få massa mer jobbtider.
Sitter för tillfället och kollar på SATC boxen, kan aldrig bli för mycket. Nu i ett avsnitt såg jag en grej jag aldrig sett förut....såg en mikrofon som var fäst på Carrie. Hittar alltid något nytt...
Helgen är fullspäckad. Imorgon bär det av till Åre med en bunt härliga tjejer!
Vad händer er i helgen???

Idol

Var det bara jag som tyckte att Johan ”Peter Gide” Andersson 

som sjöng på idol ikväll var himla himla fin? =) Sjunga kunde han också!

 

Mycket fin!


Lördag kväll i bilder

Ja i lördags så blev det alltså utgång. Min rastlösa hemska dag slutade härligt med Linda och surprise surprise Nina, som var hemma över helgen. Bara Sofia som saknades för att järngänget skulle varit samlad. Lite bilder kommer här…mer kommer sedan för när jag ska försöka lägga upp fler bilder nu loggas jag bara ut…men håll tillgodo så länge med dessa….

Linda
Ye´man!
Hello!
Dont mess...
Make up, not down
Nice!

zzzzz..

jag är så trött, jag vill bara sova!!!

tror jag börjar bli gammal eller nått, jag antar att det här beror på min dåliga sömn sedan jag var ut i helgen.

har 3 vildingar hemma idag på min lediga dag. grabbarna grus (casper, sebastian och christoffer). riktigt roligt att se hur kul de har tillsammans och att de faktiskt leker riktigt bra ihop!
tänkte jag skulle försöka ge mig på att gå ut med dom på gården lite så att de får leka av sig lite mera..men som sagt..jag är ju sååå trött!!

and by the way....vill ha lön nu!!!!

tjo!

08:42...

Alla små "tussar" i backen är spindelnät...jag höll på å spy, tänk som jag har traskat runt i skogen å klivit i alla dessa....ändå gatt jag gå ut å ta kort efter jag kommit från skolan..hihi tok men e'


jaa ni har sett de förut...

De går inte hjälpas, vi har en tavla utanför vårat fönster varje kväll, varje dag är det nya färger...I morgon ska vi till Borlänge med skolan. Sett på hollywoodfruar, snacka om att hon anka är bitter. Har ni sett ?

 


Uttråkad

Uttråkad så jag tror jag dör!
Har sett fram emot en ledig helg och bara ta dagen som den kommer å bara vara. Nu är det en sådan helg och jag har varit rastlös sedan jag vaknade. Har som inte lust med något men ändå vill jag inte sitta där jag sitter nu. 
Varför?! 
Lej = Jag
Har på min lediga rastlösa dag varit och hämtat pappas bil som bytt tak här i staden. Gick in på Panduro för att hitta material till kort och sprang sedan på familjen Borg så det blev en kaffe på T. 
Åter hemma. Middagen är intagen och jag är fortfarande såå rastlös. Vad vill jag göra???????
Tjing!

När ska turen vända ?

Hinner inte mer än gå in på mailen å fått ett mail av vinner combo lottery...du har på din mail vunnit 500.000 Euro! Yippe villken dag!

Härregu, glömt att berätta...

Du har blivit utvald att ingå i den jury som röster fram de mest populära låtarna. Du ingår i Svensktoppsjury fyra Söndagar!!

 

Såhär stod de, jag fick de just efter bilfärden till Leksand då bilradion inte kunde spela annat än p4 å svensktoppen. Nu har jag glömt av detta brev, hittade de nu när jag städa blad papper. Känner mig besviken på mig själv och att jag kunde glömma detta...Alla chanser man får i livet ska man ta vara på å så glömmer jag detta...nu är det bara kvar den 13 september så nu ska jag ta hela dagen o lyssna igenom alla bidrag och noga välja ut vad jag ska rösta på...Jag kan påverka helgens Svensktopp!! Jag förstår att många av er känner ilska o avundsjuka... men jag hade varit glad för eran skull o hoppas ni känner samma för mig.

 

Ha en bra dag!


Även små kan ha ett cv.. =)

http://www.statist.se/cv?1239b68b7cb

Stolvernissage...

Hej Hopp! Gu va alla ska bli lej att jag lägger upp bilder hela tiden, men just nu har jag bildperiod eftersom de mesta är svårt att beskriva utan bilder nu. Idag hade vi iaf litet projekt att framställa sig själv på en gråbeige stol. Detta blev mitt resultat, lite för fluffig kanske men men, Skrev alla ställen jag varit på på tyget å så lite grejs mojs på stolen, resestol helt enkellt. Alla hade gjort SUPERFINA stolar, Ellie hade tex stolen brevid mig som är massa festisar för hon är en partytjej å anna Samestolen. Skulle vilja lägga upp alla 38 stolarna men jag vet inte om jag kan göra det, kanske inte alla vill.

'

Haha hade inge galler att sätta upp mina prissmor så de fick bli divadockans fingrar i stället :)




Kaffe tack!

Nu ska jag iväg till skolan. Inget konstigt med det. Jag bara längtar efter KAFFE!!!!! 
Så jag vet iaf det första jag ska göra. Efter skolan ska jag hem till Anna och kika in den
nya lägenheten och äta middag. Trevligt! Hoppas bara att ikväll kan jag somna bra och sova
desamma. Sover uselt.....när ska det vända?!?!?!
Skulle visa dagens outfit, men bilden är hos Marie som ska bränna
alla bilder från resan. Så det bidde ingen....
Röd/svart rutig skjortklänning har jag iaf!
Trevlig Dag!!!

På topp igen :)

Idag har bi tränat igen, gyllene snittet på skyltningar ( typ tripp trapp trull ), andra ska skylta massa annat. Vi hade dockor  vi skulle jobba med, andra porslin, skor med mera. Vi tränar på alla grunder som vi måste kunna. Tokkul dag hade vi idag, jag kännde mig så utvilad å allt var toppenkul, Bilderna däremot är jättesvåra att få till för svart å blixt blir inte bra så dessa är tagna utan blixt å blir då väldigt dassiga i kvalité. Haha + att dockorna är väldigt slitna. ja iaf här är resultatet av denna dagen :)





Ja vad säger man!?

Ja nu känns det som man verkligen är igång. Har varit i skolan nu och usch vad jag ville därifrån. Gillar inte föreläsningar....inte dessa iaf. Men imorgon blir det en till och sedan ska vi träffas i gruppen. Har tre uppgifter som ska in. Hoppas att vi blir klara i tid och inte måste stressa...
Helgen har varit lugn och härlig. Var än en gång på loppis och hittade denna gång lite saker. Bland annat 11 glas för ca 30 kr. Fynd!!!  Blev även en utgång med tjejmiddag och sedan fest innan vi besökte Olearys som nyöppnade. Efter det gick vi vidare, det var konstigt folk ute. Kände nog inte riktigt igen någon....men det är alltid trevligt!
Min förkylning (eller vad d nu e) har tagit sig i en ny fas....har börjat fått ont i halsen. Hoppas att det slutar snart. Har inte tid med att inte kunna göra skolan färdig eller att inte kunna jobba. Hostan har blivit bättre...
Känner att jag inte har så mycket att blogga för tillfället, så jag återkommer nog....
Tjing!
Ps. Idag har jag druckit alldeles för mycket kaffe än vad som är bra....

20 min sen i leksand...

 




okidoki..

 

 

 

Fika förra helgen med sötisar...ingen var vi sugen på kort men men här bevis :)

Här är lite grupparbeten vi gjort, en aning jobbigt med 100 viljor...sen är de svårt att göra exponeringar när man har 10 tallrikar/koppar osv å skulle vilja ha 100 för att få de snyggt...


 

 

 


jag e sämst på att blogga nuförtiden..

men saker kan ju alltid ändra på sig..

haft en bra dag på ikea, fastän jag var helt slut av trötthet. handlade lite men glömde dock bort de mesta jag skulle handla. men fick med mig en byrå iaf, som var det viktigaste!

saknar mina ösd tjejer...mellen (som bor här, men som de känns att jag aldrig träffar), soffan och ninis..
men har även fin fina pillan o nettan i min närvaro..vilket jag är riktigt riktigt glad över..

men saknar även mina underbara umeå tjejer...känns som jag skulle behöva lite humor i mitt liv just nu.
hoppas på både en resa till leksand till ninis och en resa till umeå till flickorna i norr...det skulle nog göra susen!

har kommit i underfund med lite saker i mitt liv. för det första så är jag alldelens för snäll för mitt egna bästa!
har jag försökt ändra på flera ggr, men så fort jag ska försöka spela "hård" så får jag så dåligt samvete så då blir jag x2 så snällare..jävligt dumt!

sen har jag bestämt att nästa höst kommer jag att börja plugga.  blir antagligen 3 års studier som förhoppningsvis ska ge mig det jobb jag vill ha.
och sen är jag helt på att flytta, framförallt söderut är mina drömmar, typ sthlm,gbg eller österlen..men de får vi ta då..
men känns skönt att jag har ett mål iaf!
det här kommer blir bra..intalning är det bästa..nu ska jag försöka bli glad o positiv...en dag i taget så löser det här sig nog...
men jag vill aldrig aldrig aldrig igen höra att det enbart var mitt fel!

hej hej


Lördag...

Lite aning trött, man blir ganska trött faktiskt, men jag måste på skolan ändå tror jag, hämta hem min jordglob som jag ska utsmycka. vi ska göra en stol som repressenterar en själv. jag ska ha min stol i guld å svart...tycker de är så jobbigt för hade jag varit hemma hade jag haft allt material jag velat ha nu har jag inget känns det som...blä! jaja får trolla fram nått...fans guldfärg på skolan men de var nästan grön om man jämför med tyget....Saknar min cykel...som bara den, allt tar 100 år utan den...ska gå in på blocket å se om jag hittar nån ny kanske....om jag orkar...fasiken att jobba är ju soft jämfört med detta

Fynd...såg nu...

Mellen fynda ju på auktion, nu när jag letade bilder hamnade jag på en auktionsida å exakt samma lysande jordglob som jag köpte på loppis var på utropspris på 650 kr ( på nån sthmls autions sida) å jag köpte min för 125...NICE! ville bara säga, lägger upp bilder sen :)

Trött efter lunch...

Nu e' jag tröttis...sååå trött...har lektion om 5 minuter igen. Varit på "stan";) å kollat lite fönster som 2or gjort å grejsat. Finfina vädret ute. Sov lite kasst i natt, vet inte varför...men men så e' de...nu borde jag gå Kramis

Livet är tillbaka...

Nu funkar internet hemma!!! Yipppieee!!, snacka om sann lycka, sitter med färg i hårbotten å sen kommer han, nästan som de lös om han, jag hörde stråkar spela. De knackade på o så var det en som jobbar här på campingen som kom in o sa att nu funkar internet!! Halleluja moment...så nu är jag glad glad gladast!!!!:))) Solen skiner och vi har dörren öppen, projekt runway spelas på tv å nu mår jag bara bra. Visst är de skönt att ha de skit i bland för då uppskattar man det lilla man har!

Idag har vi hafft Gordon i studieteknink, är tokbra, Ska försöka planera bättre och har därför i dag köpt min första almanacka....har dissat dessa ett antal år men jag ska pröva. Man måste ju lyssna på experterna som drar in miljoner på att hålla ordning på sitt liv. Jag ska pröva. Ska även lära mig snabbläsning, läsa snabbare o förstå bättre på samma gång, låter inte de bra ? Med nån månads träning kan man uppnå att läsa över 1500 ord per minut....idag låg jag på 480. Vissa låg på 100...hur nu de läser ?

Jaja nu ska jag lyssna på musik å hoppas mitt hår inte blir för lila....

Grattis till grannar;)

Kram på er

RSS 2.0