Hoooj kväll...

Idag har vi klätt dockor hela dagen. Efter jobbet ringde Martin å ville få igång en annan cykel, jag skulle putta på den å försöka få igång den, observera nu att jag jobbat en hel dag å var aptrött!!, tillslut när jag var helt slut så testade vi en gång till o dååå dååå funka den! Yihaaaa...haha, sen stack vi ut å åkte. Sjukt mycket skönare att åka men det var lite moppefeeling haha. Är så sjukt fint här, men de var lite kallt idag.

Sen idag har jag handlat 2 diorfoundation å en concealer från HR....massa pengar...men de är heeelt slut! nu ska jag klä dessa i bomull så jag inte tappar de i golvet!! haha.

Nu ska jag käka lite å sen må jag lägga mig, är såå sjuukttt trött på morgonen så det går inte beskriva...måste fixa en cykel i helgen!! må må må

HATA är ett starkt ord

Tenta, tenta och åter tenta! Hatar när det är tenta vecka.....man blir konstig och pressen är så hög! Usch, men idag är sista dagen. Imorgon smäller det. Tyvärr klockan 14-19 på Furan, typ sämsta tiden och platsen. Men varför hänga upp sig på det. Har varit på skolan men sitter nu hemma, kunde inte få in något mer i skallen. Ska ta en paus ( springa av mig på gymmet) och sedan fortsätta sitta mer ikväll. Har jag sagt att jag hatar tenta vecka?!?!
Imorgon efter tentan ska de lyxas till med lite vin. Det blir ett besök på Oskars. Det är valborgstema och det ska tydligen vara något speciellt + öppet ännu längre. Hur som haver blir det trevligt!! Så jäkla skönt när det är över och det är bara att vara igen. Och med vara, menar jag att göra vad jag vill när jag vill! Ibland är det bara för underbart!
Och jag håller med om utseendes på bloggen, låt oss våra upp den med färg!!!!
Våren är ju här. Men allt jag kan göra är att säga vad som är fint och inte.
Kan inte ett dyft om det där med att ändra och trixa!
TJING

mysdag men ack så tråkigt vi har det!

är hemma med mitt lilla troll idag. han hostade så mycket i natt så jag bestämde mig i morse vid typ 05.00 tiden att han fick minann va hemma idag. ställde klockan på 06.30 så jag skulle vakna och hinna ringa på dagis och meddela.

Somnade om och började drömma... ringde dagis och pratade med bettan och hon tyckte att jag kunde ju komma förbi lite senare med han om jag ville efter att jag suttit och beklagat mig själv över hur mycket pengar jag förlorade på att vara hemma! (gnälliga ensamstående morsa tänkte hon säkert)
Vilket var en kanon idé tyckte jag! jag kunde ju ta med mig jobbet hem istället! Helt plötsligt satt det en skäggig farbror vid bordet (aldrig sett han förut) och ville ha frukost.
-vad vill du äta idag? standard fråga för en proffessionel hemtjänst personal
-jag vill ha grööööööt! och snuuus! svarade han bröligt!
Som vanligt hinner jag tänka, måste man vara så förbannat otrevlig när man e snäll och frågor vad man vill äta till frukost?
Öppnade kylen och ser att han har ställt in sin mat i MIN kyl, inte ok, hinner tänka f-n nu måste jag ju rengöra kylen oxå! SKA aldrig mera ta med mig jobbet hem igen!!

Sen vaknade jag av att klockan ringer, men va tusan ringer du för tänker jag??!! Men inser ju att jag har ju fortfarande inte ringt dagis. Allt var bara en (mar) dröm...är glad att jag kan slippa storstäda kylen idag!

Lilleman e lika uttråkad som jag! Vi har ätit ostbågar och kollat på allt som bollibompa kan erbjuda.
Jag har hunnit slängt i lite frätande kemikalier i håret så nu e min mörka äckliga hårbotten borta!


ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

SORRY tjejer men jag blir fan depprimerad av vår svarta bakgrund..det funkar inte längre för mig..hoppas ni har någon bra plan på hur vi kan få den snyggare?!
men jag tog fram målarburken och gjorde den lite vårigare tillsvidare..




Å.R.E

Idag blev det Åre trots allt..blev en riktigt bra dag!
Jag å älsklingen skulle kolla lite kläder men jc hade gått i konkurs och i de andra typ 2 butikerna fanns det inget. Och mig mage hade i stort kurrat ända sedan jag klev in i bilen så våra långa/korta ben fick bära oss till första bästa fik.
Hamnade på "en liten smula" där jag drack en super god latte och åt scones med philadelpia och marmelad! Gött gött!
Sedan satt vi där i de nersjunkna sofforna i typ 1 1/2 timme och väntade på att Christian skulle sluta, och vem gick inte förbi sen om inte han. Han kom in och satte sig ner och joinade oss.
Efter en massa snack så bar det iväg till honom och ännu mera kaffe. Sen fylldes min STORA golf med diverse skidgrejor (Christian skickade med en massa grejer eftersom han oxå flyttar hem till Götet nu när säsongen strax är slut)

Nu är min lilla underbara prins här och det är en massa kramar och pussar!
och jag är såååå trött...zzzzzzzzzzzzzz

<3

ÄLSKAR

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR Maria Montaszami!!!!!!!!!!!
Hon är bara för underbar och jag sitter här själv och skratta över allt hon säger och gör. Hon får mig på bra (bättre) humör! Annars har dagen varit bra. Skolan hela dagen, sedan hem för att tvätta. Har även hunnit med en tur till gymmet och kommit hem för att laga mat så jag har lunch imorgon. Renbäddad säng har jag även fått. Måndagen avslutas mycket bra. Imorgon blir det ett bra pass på skolan igen!
" Jobbigt att välja kläder, jag är ju snygg i allt. Jag säger det ju inte för
att skryta" (Maria Montazami)
Sedan har en polis helikopter farit omkring här där jag bor. Och det är många timmar
som den cirkulerat runt nu. Undrar om det hänt något eller om det är någon sort övning.
Hör den lite då och då....hm...

Hur orkar man, hur ska jag hinna med detta då?



insåg att jag glömt att lämna tillbaka min naturkunskap bok! har ju gjort det idag, men nu har jag INGEN så jag kan inte göra plugga inför inlämningen den här veckan...gahhhh!!

någon som har en natur b bok som bara ligger o skräpar??!  =P




2 orsaker

Nu var det länge sedan jag skrev, de är pga två orsaker:
1. Har inte så mycket vettigt att skriva om för tillfället.
2. Ingen lust
Idag börjar tenta vecka iaf, usch. Ser den här tentan som svår och tråkig. Sedan att läraren suger och jag inte har gått på många föreläsningar hjälper ju inte. Men men, det är bara att köra på. 4 dagar på mig! Nu jäklar!
Annars har helgen varit trevlig! Ja...se nu...inte så mycket att skriva om. Nu ska jag göra mig till människa och sedan gå till skolan i det härliga vädret. Hoppas ni alla får en bra dag!
Tjing

Motorcykeldag...såå nice!!!

Idag har jag åkt motorcykel från 2, kom nyss hem, var sååå jäkla nice. Ahh jag ryser, de är så himla skoj. Ont i kroppen som bara den har jag fått, kommer nog inte att kunna gå i morgon haha:) Vädret har ju varit toppen med!! Nu ska jag lägga mig, är sjukt trött...men sådär mysigt trött...kommer att sova som en gud!

I morrn blire att jobba igen. Kul! men en dag helg till hade varit nice..

Nattii

For my girls..









Grattis bästa Mellen!!

Japp idag blir vår fina mellen 26 år gammal!! ( eller ung )

Lika snygg som alltid!


Puss på dig !

Kväll i Malmö

Hafft en supertrevlig kväll i Malmö, Varit hos Louise där även camilla o Jenny var . Alla tre var jag med några dagar i Argentina. Hade inte lärt känna de så mycket där. Men de var verkligen jätteskoj! Sushi ( godare än vad jag minns för det var inte så mycket rå fisk) Chokladkaka, chokladdoppade jordgubbar å annanas å massa babbel. Proppmätt!
Nu när jag skulle hem var jag livrädd för taxichaffisen tog en annan väg, genom ett industriområde som ligger just brevid, haha inget att bli rädd för, för det var ju snabbaste vägen men man ser ju så mycket på film.

Inga kort blev det för kameran som jag bytte idag SÖG den me'. Ska lämna tillbaka skiten i morrn. Hur kan mammas kamera för 700 kr vara sjukt mycket bättre än denna?? Dom får ta den jag vill inte ha den. Drygt jag älskade mig förra såå.

Nyss va ja' gla'...

Sen stoppa ja' i bateriet i kameran å den S U G E R!! Måste vara nått fel, den hade ju kostat 1700 å nu betalade jag 1300 men den är ju helt väck. Har aldrig varit med om sämre bilder. De blir randiga dessutom. Jaja ringde dit å ska dra dit så får det fixa.

De var det tråkiga.
De kula är att jag hittade ett köpcentrum typ 10 min från mig. När jag varit på elgiganten så sa de gå dit på telia bla bla...de ligger över vägen. Kom dit. De stod typ 6 namn på butiker utanför. - guuu så gulligt tänkte jag, de var den minsta gallerian på läänge. Men när jag kom i var det massa butiker!! hm, lindex, lagerhaus, kicks m.m allt vet ni. Å tokfräch Ika butik, helt otrolig, jag gick runt å gapa haha. Så de var bra:)

Nu har jag en chokladkaka i ugnen, kläder överallt ( håller på att organisera vet ni) Ikväll är jag bjuden på sushi till en kompis, ska försöka hitta de ( är ju värdelös på att hitta här haha ) kartan i högsta hugg...men alltid blire fel. Men de är bra ifs för jag har hittat en massa nya ställen. Snart kan jag köra guidade turer här i Mö:)

Lever

Lever här med. Men den här veckan har varit full med saker att göra. Både jobb och skola och sedan ska allt runt omkring flytten ordnas. Besiktningar hit och dit. Men jag har fått allt på plats iaf i den nya och jag kan inget annat än älska det. Trivs som fisken i vattnet. Igår hängde jag ut en tröja på vädring och i tisdags köpte jag två stora påsar broccoli som jag la i frysen. Haha att man kan bli så glad över små saker....men det blir jag =) Kort kommer så snart jag har fått tillbax kameran som är utlånad. Idag är det jobb som gäller, imorgon med. Sedan en ledig helg!! YES!!!!!! Och den kommer bli super. Ha en bra dag!!!

Lever ni?

...det var dött här på bloggen, vad gör ni, har du inte tid mell för du packar upp å grejjar eller? vill juh ha bilder på nya lyan juh! Idag har jag sista dagen på skolan på 5 veckor...i morgon 05:55 åker mitt tåg hem. Hoppas jag tar mig till stationen bara :) Idag åker resten av stugan...blir lite tomt. Man blir så van att aldrig vara ensammen.


Serietokar här har ni:)

Fick detta tips förra veckan, nu har jag sett mycket topmodel, Hur mycket filmer o serier som hellst!!!

http://www.letmewatchthis.com

Snart skola

Vädret är toppen å jag hoppas denna dag går supersnabbt. Käkat go'frukost, gjorde kotletter, klyftpotatis, champinjonsås å så svartvinbärsgelé till de * muummss * håller man sig ett tag :) Kram hoppas ni får en toppendag

Trött..

Nu ska jag somna...trött som bara den...drömde massa mardrömmar så jag kunde inte sova  i natt, konstigt för alla i stugan drömde mardrömmar i natt...jaja sov gott gullefrön

Hitta kort på mina naglar i sommras, när ska jag få de så fina igen? Lär ju hända Never i mitt jobb


Less..

Igår tappade jag min foundationn i golvet så den gick sönder såklart, bajsmycket pengar åt skogen...sen inte nog med det...tappade kameran i golvet med så den gick sönder....

Men lite gla' blev jag när jag fick veta att jag har över 5000 tillgodo på skatten :)) ska jag köpa en ny cykel..å kamera å foundation...eller cykeln ska vara tokbillig...kameran me'....men nice iaf...

Solen skiner i Leksand å jag är lite trött...

Igår var det fest på kåren...superhjältetema...


Sista natten...

....i denna lägenhet. Imorgon flyttar jag in i MIN riktiga lägenhet och ska sova där för första natten. Jag längtar såå!!! Denna dag har varit låång, har jobbat å sprungit på banken och till mäklaren och sedan jobbat igen. Men nu är det helg och flytt och jag är riktigt glad =) Imorgon kommer mor å far och hjälper till. Tror det kommer gå bra, men det är ändå mycket som ska göras. Tur att jag i princip har packat ner allt redan. Bor för tillfället konstigt och stökigt. Kartonger överallt!
Sa jag att jag var glad?! =)
GRATTIS SÖTA CASPER 4 ÅR!!!!!!!

Vakna vid 05:10...

i soffan...insåg att jag var dötrött å sov 20 min till...pluggade..insåg att jag nog inte plugga mer för allt bara försvinner....åt en macka...kolla fb...åt nyss chips å prata om de som inte har karraktär...Haha är det bara min humor eller visst är det sjukt skoj !?

Klippte mitt hår lite mer igår, eller en toffs på huvet...nu är det bara en stump kvar mitt på huvet...men det nötta är borta iaf, eller lite av de...glömde att de var mitt eget hår jag klippte...tänkte lite barbie...de är ju bara att dra ut igen...så jag slutade klippa...


Men gudars så dålig ja' e' på å blogga...

Hej hopp, I morrn har vi prov i Marknadsföring...lagom kul eftersom vi hade Grafisk design prov typ före påsk...har man inte hunnit plugga så mycket...ifs vårt eget fel efter som tiden fans i påsk...men jag satt ju några timmar iaf. Var som sagt vad HEM i påsk...hihi hem är nu Malmö, känns sjukt konstigt att säga så!! Ska lägga upp bilder sen på my apartment....Längtar sjukt mycket till praktiken o åker tillbaka nästa vecka igen. Då är det fem veckors praktik...Yihaaa:))

IKEA

Idag har jag haft en lugn dag. Varit på skolan,  tränat och uträttat
lite ärenden. Har även packat lite till och nu använder jag min
tvättstuga här för sista gången =)
Imorgon åker jag till IKEA med bruden ovanför. Yey vad jag längtar.
Bara få göra något annat och inhandla lite grejer till det nya
stället. Sedan få strosa lugnt och fika mm. Me like!
Nu har naglarna lackats och snart ska jag se Greys innan
sängen väntar. Imorgon väntas en lång, men bra dag!
Tjing

Påsken är över!

Ska snart berätta om påsken hade jag tänkt, men inte ikväll!
Den var mysig men grå (förutom en dag)
Bild på faster och söta Ella!
Annars är det stök på hög nivå som gäller. På lördag smäller
det, flytt flytt flytt. Som jag längtar. Innan dess ska jag
hinna jobba, åka på IKEA, träna en gång till, gå på
skola och träffa mäklaren.
Solen gör mig glad !!! =)
Tjing

Torsdagen som är lite rosa

Idag blir det en tidig kväll. Alla är trötta och dessutom är inte så många hemma just ikväll. Dagen har även den gått i lugnets tecken och jag kan inte påstå att jag rört många knyck idag. Har målat naglar, kollat in dum burken och lagat lunch + 2 rätters middag!
Målade mina naglar gröna. Matchar några assietter + den nya drinken!
Min ena brors katter är oxå här. Det har helt olika personligheter, men helt underbara.
Skrållan som är äldst är runt en nästan hela tiden, sovandes eller strykandes runt en.
Svea, den mindre är ALDRIG framme på dagen utan kommer fram på kvällskvisten runt 21.30.
Hon är vettskrämd och ogillar när det är mycket ljud....här befinner hon sig på dagarna:
Bucklan till höger i sängen är Svea, hon ligger under bäddmadrassen.
Så här hittade jag den andra, Skrållan, idag!
Annars brukar hon se ut så här...
...Hon sover! Ser rätt skönt ut!
Nä godnatt på er, här ska sovas om jag kan!

Skäronsdag, fast klockan är över tolv nu så då är det skärtorsdag!

Påsken är igång och jag gillar det mycket!
Så skönt att få vara hemma och äta och dricka gott, tog två av tre idag, vilket betyder
två helt nya recept av tre möjliga. I  ca 97 % av fallen så får man smaka helt nya recept när man
kommer hem till mor. I 50% har det visats i ett matlagningsprogram under veckan som gått =)
Båda bröder är hemma, men en åker med sambo imorgon till en stuga och den andra är hos sambons
familj och släkt. Om någon dag träffas vi ALLA!
Ska verkligen bara vara och ta det lugnt. Har bland annat ett vitrinskåp som ska målas och lite andra saker.
Helgen som var, var mycket trevlig. Först pulka race i Brånan:
Efter fika och mat ( Tack alla!) så var det dags att åka in till staden
för att göra sig iordning för en utekväll. Den bjöd på mycket
roliga saker!
Även om lördagen hörde till förra veckan så må jag säga att den "här veckan"
har varit mycket bra. Nu är det flera dagar kvar som kommer bli bra och
jag vet att nästa vecka kommer blir lika super ;)
GodNatt

RSS 2.0