I'm sorry!!

Shit vad kass man kan vara på att uppdatera, jobbar å jobbar å jobbar nu jobbar jag 14 dagar med en ledig, å eftersom vi har hafft superfint väder i över 5 veckor så vill man utnyttja de få timmar man har efter jobbet så då hinner man inte sitta här:) Nu är jag väälddigt trött...sköööntt ikväll gör jag absolut inget, äter lite godis å ser på tv. Mys! Lite bilder på några av den senaste veckans efter jobbetaktiviteter, allt från allsång till bad med martin, pizzaätning, å tältande...oki då var jag ledig dagen efter:) Tror jag aldrig hafft en sån här underbar sommar!! Sa jag föresten att jag varit uppe i taket på en kyrka i veckan me'. 26 meter upp på en ranglig byggställning.

 

Sist men inte minst....sööötttnosen:)

 


Stråket premiär imorgon!!!

Är på ett gott humör, trött, men gott humör!!!
Dansar omkring till Spotify och börjar känna känslan av
Stråket som går av stapeln imorgon. Förra året missade jag allt då jag
befann mig i Sydney. Men i år jäklar =)
Ja må jobba, men inget ska missas ändå. Man lever bara en gång, kom ihåg det
när ni bestämmer er för att sätta er i soffan och mysa istället ;)
Tjing

Sommarlov!

En veckas semester, vilket resulterade i en underbar vistelse i Ystad med min älskade familj.
Veckan innebar även god mat, värme, hav, bad, dop, skratt, shopping m.m
En veckas semester med mitt bästa bästaste hjärtegryn Casper oxå Helt underbart och det betydde mycket att se han leka och ha så kul som han hade där nere med sina kusiner =)
En vecka med mina syskonbarn värmde i mitt hjärta oxå.
Kärlek!! ♥




Världens finaste Astrid!!


Bästa Casper och Valter



Full med bus...=)


Bästa föräldrarna!


En glad morfar med en fundersam Astrid


Vackraste Madde


God förrätt


Alfreds dop


Underbara gård


Finaste Johanna!


Coooooolingarna


Moster & Alle


Faster och Valter


Mor och Son


Fisk?


Faster med guddotter


Grabbarna spanar


Mor & dotter


Svåger och bästa syrran


Bästa


Finaste Alfred


Bryggan


Havet (stranden utnämd till Sveriges vackraste) Håller med!!


Ännu en måndag till enda...

Ja på den här bloggen händer det inte mycket! ;)
Idag var början på en ny vecka och det betyder nya möjligheter, intryck, känslor och mycket annat. Jag ser det därför som en mycket bra dag. Den spenderades på jobbet där det flesta ändå verkade tycka att man skulle spendera tiden i solen då vädret var kanon. Efter jobbet blev det ett varv runt frösöberget, härligt. Sedan hem och ta hand om kropp och själ! ;) Det innefattar bla filning, peeling, lackning och ett glas vin. Lyx på en måndag!
Är iaf 505 rikare nu. Äntligen!!! Väntat i 4 månader.
Har mycket att skriva egentligen. Men nu är jag trött och ska inta sängen.
Tjing på er!
Godnatt

Onnnttt som f-n!!!!!

Mina fötter vill döda mig!!!! 10 h senare vill mina fötter döööö....Snyfffttt!!!
Jaja I love mitt jobb iaf, har inte bloggat på länge bara, har inte hafft tid! jobbat å jobbat å kommit hem sent, lagt fötter på kudde å somnat tidigt ( oki igår somnade jag tidigt haha ) , grillat å bara hafft de bra de andra kvällarna. Elin var på blixtvisit i veckan. De var nice!! Riktigt skoj. En filt å 7 kg mat till stranden blev de:)



Long time no see.....eller nått!?

Har varit grymt dålig på att uppdatera här. Det som händer, egentligen, är att jag jobbar och står i. Det är roligt och mycket folk. Solen skiner och på kvällarna hinner jag med mycket. Bara senaste veckan har jag gått runt Frösön 2 ggr och gått på bio ena kvällen. Lägenheten är städad och det ärenden jag har är gjorda! Gällande bion,  så såg jag Eclipse. Herregud säger jag bara vad den var kärleksfull och bra. Det är något speciellt med den där historien. Historien som jag från första filmen ville dissa med stort D. Men när jag såg den blev helt såld. Måste nog köpa Dvd!
Idag fick jag bara lusten att köpa några stoora smycken, så med mig hem fick jag den
på bilden från H&M. Har även "råkat" spontant köpa ett smycke på nätet som är jätte snyggt
på bild och jag hoppas verkligen att det är det live oxå. Kunde inte hitta någon bild att lägga upp då
den var för stor.
Annars längtar jag till helgen då jag är ledig och hoppas spendera den liggandes med en
bok i solen. Lite färg på kroppen skulle inte skada.
Vad ska ni hitta på?!

Plötsligt händer det DEL 2

I går hade jag en stredssig dag haha, solade halva dagen å sen var det ner till dockan ( stranden ) måste börja prata för mig själv å lära mig namn haha. Med anna å sen fixade jag middag. Lämnade plisen här hemma när jag gick.

Ja iaf varit på standen å var ganska stessad, om inte såå jävla stressad som jag aldrig varit typ, börja fumma med nyckeln o fick inte upp dörren...börja fumma ännumer å tänkte att nu har dom bytt lås å tagit min lägenhet HUR kunde jag vara så dum tänkte jag????....de har gjort de juh!!! Sen öppnar P. Shit tänkte jag, va skönt, däremot tittar jag in i vardagsrummet, å där ligger en man på mage på mina kuddar, med en handuk över huvet å tittar ut genom ballkongen ( va göörr han tänker jag ??) tills jag ser vad han har i handen...Shit....fick förklarat för han som har hand om hela grejjen.....Är så kul för de springer runt å jag lagar mat, som ett tok...sen sticker de, perfekt i tid, jag hoppar in i duschen å vips ringer det på dörren...han hade fått med sig en sjal från mig...så jag stod inte i bh denna gången...jag stod med en liten handduk!! Han såg inte förvånad ut haha.

 


Plötsligt händer det!!

Ja i går fick jag ett moment, ni vet när en polis först ringer på portelefonen o frågar om att bli insläppt i trappan,

Ringer till min Lindi å förklarar hur rädd jag blev när det ringde, sen ringer det på dörren. Jag drar ut de flesta rullarna ur håret, försöker få igen min kofta ( dragkedjan fastnade) , ger upp å öppnar dörren med öppen kofta å bhn syns å min mage syns å jag har 2 rullar kvar i håret...( insåg jag sen ) Han slänger fram ett polisid å jag håller på att svimma...guuu vad har jag gjort säger jag, tankar om att något skulle ramlat ner i min väska utan min vetskap senast jag var på ica, vad kan jag ha gjort, livet passerar i revy, tills han säger, du har inte gjort nått. Jag säger flera gånger är det säkert är det säkert ? haha varför sa jag så för ?

De frågade om de fick låna mitt fönster under kvällen....ja vad säger man - nä jag är nog lite trött jag å jag ska få besök....nää....är inte riktigt tillfälle...haha. Jag frågade om de ville ha en stol att sitta å de frågade var de kunde sitta så de inte störde. Sovrummet blir bra det säger jag som jag är världsvan.

De sätter sig där å plötsligt ringer det på portelefonen igen, de har halvt stängt dörren till sovrummet - ha ha säger jag lite skojjsamt men ganska tyst, det kanske är till er. De hör mig inte så jag går å svarar - Hej det är från polisen kan du öppna, - jarå säger jag inga problem, nu är min röst cool. Han kommer upp å slänger fram polisbrickan. Hej hej säger jag dina kollegor är i sovrummet.
- VA? säger han det kan inte vara några här
- Öhh joo de sitter i sovrummet säger jag
- Nä säger han ( nu börjar jag tänka  fan villka har jag då släppt in i sovrummet????)
De får se varrandra å blir alla lite paffa, de var tydligen från olika destrikt...plötsligt var det 3 i mitt sovrum....


I morse låg det en lapp på bordet


RSS 2.0