Morgonjobb....

Vad passar inte bättre än att vakna kl 06:20 o vara jättepigg, då kan man göra klart bildborden  ( Håller på med inredning nu ) som ska vara klar på måndag.

Vi har fått i uppgifft att göra ett rum till en av 3 personer. Jag ville ha en utmaning o valde den 15 åriga tjejen som gillar snowboard o rött o vill hänga med sina kompisar m.m. Såå långt i från mig i färger!! här är det skrik som gäller haha. Ja iaf så är de meningen att man ska göra en skalenlig bild i mitten. Jag tyckte ändå att de såg så jäkla simpelt ut så jag har gjort i 3d (Skalenlig)1cm: 50cm . Men jag är nog den enda som gjort de:D

Den är halvklar så det är skavanker här o där men hittills är jag här :
Älskar de små Lackhyllorna vid sängen o skrattade såå när jag gjorde min snowboard, haha fulare har jag nog inte sett.
Bord o skrivbord ska vara i glas ( plexi här )
Svart Lackat golv.
Och jaaa jag vet grafitti är hör inte riktigt till snowboard, men de blev så ändå:)

 


Kan inte välja!

Svart....
..eller röd?
Ja jag kan inte välja, kan ni hjälpa och säga vad ni tycker?!
Vore snällt....=)
Tjing

Recepten

Här är recepten på tävlingen som (jag hade glömt:) jag var med i. Visste inte att de var utlagda. Jag undrar om de verkligen följt receptet, eller hur tjejer ? jag har aldrig sett våra muffins så fluffiga( our old recipe )!!(?) jaja jag är nöjd ändå, jag är berömd å tjänar massa pengar;)

http://www.tasteline.com/Recept/Burgare_med_bearnaissas


http://www.tasteline.com/Recept/Kladdmuffins_med_glass

I dag är det julmarknad i lilla Leksand

Lite skola...

Vi ska ha ett miljöprojekt den 10 dec o ska renovera 2 stolar, det tar sin  lilla tid men resultatet börjar synas...blir nog riktigt bra tillslut får vi hoppas...

 

Nu ska jag till Malung, om de lovat rätt är räven o skunken borttagen

Vart har du tagit vägen???

Är det inte lustigt så säg....det är snart december, julmånad, och ingen snö! Hur ska den här julskyltningen bli? På julskyltningen ska man gå runt i snö som lyses upp av ljus överallt och småfrysa. Sedan ska man värma sig med glögg eller annan trevlig dryck! Hm...traditioner är till för att brytas, eller?
Snart är det äntligen helg igen! Behövs behövs behövs. Jag vill ha en sovmorgon, känner mig trött spetsad med huvudvärk. Men de ska jag försöka råda bot på! Imorgon kväll är det premiär på " Luftslottet..." oxå, så där ska jag vara då. Blir bra det!
Nu ska jag intaga middag!
Tjing!

Måste till värme!

jag vill och jag måste, har kanske inte pengar till det just nu, men ska försöka jobba en massa framöver nu så att de ska kunna bli verklighet!

Drömmen är såklart att få åka tillbaka till Dominikanska Republiken igen.. underbara land!
Men jag nöjer mig med värme, så var det än är spelar egentligen ingen roll! =p


Jag fattar inte vad det här är för "Vinter"? det regnar ju konstant! Min favorit till dunjacka lär väl väl bli platt snart av allt vatten som tunnar ur den..och det... det är inte ok!


vem skulle inte vilja åka hit?

Men självklart blir det ju lite skönt med snö oxå...
längtar tills jag får ut o åka lite..har ju som köpt en bräda+ snowboard skor (nästan gratis) men jag funderar på att sälja de och skaffa skidor iaf..tror jag har lättare för att kunna åka med skidor.
Vill köpa en snygg skidjacka då!

ok, det  är en kill modell, men tror nog att man som tjej kan ha den oxå, eller?!
 jackan är från www.top12.se


Är så glad att jag äntligen har börjat lyssna på mig själv! Förut vare bara hjärna, hjärtat fick komma i andra hand. men nu går de hand i hand..känns skönt att jag äntligen tror på  mig själv!!  =)

Trevlig kväll!


Coola jag;)

Skulle åka på lager 157 idag o hämta ett antal jeans till vårt projekt. Runt 35 märkesjeans fick vi, , fick ta fler om vi ville men jag orkar inte bära mera. Sen fynda jag!! Guu jag känner mig så glad köpte dessa snygga lurar för 250 kr. De kostar ordinare typ 1000kr. Jättebra ljud! Jag tycker de är lite tjejiga eller hur?!:)

JL WeSC Hörlurar Sitar är hörlurar i en egen klass med extraordinär och fräck design. Ljudet lyfter till höjder som får din musik och dig själv att verkligen komma i rätt mood och stämning.

Stick ut med WeSC Sitar hörlur - du kommer inte att ångra dig!

Haha gatt kolla vad de stod på internett, jaja för mig räcker de iaf:) Sen råka jag åka till falun å handlade lite julklappar o en tröja till mig. O sen hamnade jag i insjön ( de var verkligen inte meningen men gpsen tog mig dit ) så då stanna jag o handla lite mat å en julklapp till.

 

 

That was my day, har träffat tjejen jag ska hyra lägenheten av i malmö iaf, hon fick lite cash så hon blev nog nöjd:) Nu vill jag bara börja min Lia!! Längtar!!!


Malung....känsliga tittare, lite slajsad räv här..

Idag har vi varit med om nått kul haha eller, ja iaf, idag åkte bussen till malung, ett ställe några mil från sälen.
Vi ska skylta där o när vi kom stod pressen där haha o prästen o några andra som repressenterade Malung, såå gulligt haha alla undra vad prästen gjorde där?! ( fick aldrig svar haha )

Sen blev vi uppdelad i grupper, jag o en tjej från klassen fick Elbutiken.
Såhär är hur det såg ut ( Ett av 3 föndter ), Väldigt intressant å märklig med en blandning av Köksmixer, slajslad räv, srykjärn en död skunk en klädpress, potatiskokare..osv. Jag hoppas vi kan få till det till de bättre...men jag tror vi tar bort djuren...








Kalas....

Här är jag 24...haha



Och här är jag 25....Frukost, lunch , middag...haha sluttårtat för mig nu..




HA DE ÄRAN!!!!!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA NINA!!!
ÄNTLIGEN 25 ÅR =)
SYNDA ATT DU EJ ÄR HÄR SÅ VI KAN FIRA DIG (men d kommer) !

Städa städa skryt skryt

gu så effektiv jag är på morgonen, tror aldrig det varit så rent i mitt badrumskåp, tvättat varrenda liten sminkgrej å till å med diorpåsarna haha fyy vad duktig jag e' ( oj så osvenne jag är nu då Skrytnina!! )
Spela spel i går med tjejerna från klassen, Gick förbi hos grannarnas fest innan jag gick o la mig, jag kände mig välkommen, Hej barbie!!!... -asså inte barbie hon som inte har en hjärna utan hon som är smarta barbie sa D...haha knäppisarna ...där hoppades (dansade )på sängar o alla var glada....jag var trött o gick hem o somnade såå gott...idag ska jag göra tårta o lite annat, i går gjorde jag de mest perfekta chokladcookies de blev exakt som de på subway ( de bruna ) o jag inproviserade !! Imponerad av mig själv faktiskt. Synd att ni inte kan komma å smaka:(...kan skicka på posten :D

Nä slutskryt för mig;) nu ska jag vänta tills anna vaknar så jag kan börja stöka runt lite mer

Happy happy happy

Jag har fått boende i Malmö under Praktiken *yihoo* Egen lägenhet 49 kvadrat, typ 500 meter från Åhlens city, så det är ganska centralt om jag säger så, hihi, jag är såå glad!! Var en tjej i 2an som ville hyra ut sin samma veckor.
Så nu sisters kan ni komma å hälsa på:)

Kramis nu ska jag äta o vara glad heela dagen hihi
Underbara Lördag!!

vinter=saffran

Saffran e så gott...
dyrt som tusan, men gott som tusan..



Saffranssnittar- www.tasteline.se

Ska hämta mitt lilla troll idag som är på ett födelsedagskalas..måste köpa en present oxå eftersom det inte blivit gjort..=/
Ska jag träffa lite härliga tjejer o "tjöta" lite o dricka ett eller två glas..trevlig trevlig..bilder kanske kommer upp senare..=)

trevlig dag (i regnvädret)


Chanel min kära

Det har skrivits och skrivits om detta nagellack i tidningar och vi har alla väntat. Eftersom de aldrig kom in på jobbet så trodde jag att det bara skulle komma in på NK och Åhlens Sthlm. Men när vår Chanel säljare var hos oss, frågade jag om de omtalade lacket och hon kunde berätta att det där
lacket existerar inte i Sverige eller någon annanstans förutom på Chanels egna spa:n i Frankrike. Inte ens huvudbutikerna har de. Så så är det med det!
Kul att alla bloggare och modeskribenter skriver om de så mycket...NOT!

Jag citerar...

Idag var en ny dag. En ny dag som innebar skola. Dock var en gruppmedlem sjuk och en jobbade, så vi två som återstod tog sovmorgon innan vi träffades. Så lite skola blev det. Min dag att ta med fika, så muffins blev det. Det blev även en kortare dag, så sedan dess har jag varit hemma och jag citerar en karaktär
från Sex and the city: m so bored I could die!
Har ätit, diskat, satt in kort i album, kollat i garderoben m.m. Men helst vill jag bara sova så det blir en ny dag och förhoppningsvis en bättre!
Ser ut som att det blir Oscars imorgon kväll, kul med något iaf!
Tjing!

Jag blir gaalen....

Fasiken jag har en nerv  eller nått i ena skinkan som gör att den hoppar eller rycker, det har varit till och i från några dagar men nu slutar det inte. Såå irritersamt!.....shit nu försvann de

Snälla rösta för min skull, den får inte försvinna
http://www.raddajulen.nu/
Körsbär i likör...den är äckelgooo * mums*

Snart ska jag på födelsedagskalas

Nu rycker de igen *ggaaahhh*

Busstation

Måste få berätta om i torsdags då jag skulle ta mig hem till mina päron. Befann mig på busstationen och fick vara där lite längre då jag kom dit lite tidigt. VILKET STÄLLE DE E ALLTSÅ!!!!!!!!!!!!!
De är ungefär som en ungdomsgård för åldern ca 14-17 år. Det går omkring i höga stövletter, för mycket make up som ser förfärligt ut, stora joggingbyxor, smycken till tusen och de har tungan nere i någon killes mun. Dessutom låter de mycket och skriker och har sig....de må va snälla och så,
men huvva va hemskt å se...håll er hemma vet jag =)
Nu beskrev jag tjejerna men killarna är typ likadana. Låter kanske inte så hemskt, men d måste kanske upplevas.
Detta ser man på många stationer, inte bara den här i staden. Ja vad ska man säga....
Tjing...

jULPyntpå schemat...

Idag har vi lite flumlektion enligt mig, eller vi har hafft textning halva dagen och sen halva dagen har vi fått i uppdrag att välja plats på skolan att julpynta, jag och Jessika har valt datasalen. Tar tiiddd men vi har ju typ en vecka på oss. Men vi har typ 5 grejer till att göra vid sidan av så tiden tickar fort. På fredag har vi prov på projektledning.


Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Skönt!
Då jag inte är ägare av en bil så åker jag då buss när jag ska någonstans, tidtabellen har inte ändrats på hur många år som helst. Så när jag idag skulle åka vid 11.55 fick jag vänta ett bra tag, det beror nog på vädret tänkte jag. Men efter ett tag fick jag reda på att DET ÄNDRAT TIDTABELLEN!!!! Så jag fick vänta till 17.55 bussen istället.....fantastisk...not! Nu är jag hemma iaf!
I morgon är det skola för hela slanten....ska nog inta sängläge! Kan behöva lite sömn....
GodNatt
Ps. 40-års kalaset var trevligt! ;)

Nina jag håller med dig!

Vi har verkligen blivit sämst på uppdatering!
men men..
är hemma hos mamsen o papsen över helgen. riktigt gott att vara hemma o få mammas goooa mat...
ikväll blire fläskfile a`la specialare och potatisgratäng. sen en go efterrätt som avslutning!
eftersom min kyl ekar bara man öppnar den känns det skönt att stoppa i sig en massa go saker nu när man väl är hemma.

Idag har det snöat hela dagen så jag har inte varit ut med "Bus" något..han har däremot sprungit runt hela dagen inomhus och lekt med pappas ficklampor och morbror Benny.
nu väntar jag på att Janne m. familj kommer hit. de ska äta middag här.
sen får Casper leka av sig med sina goa kusiner. de leker ju så bra ihop!=)

imorgon ska jag nog få kolla på en lägenhet, håll tummarna att den är fin!!

Har dessutom blivit faster igen..till en liten kille på 750 gr (!). Hoppas och ber att allt går bra..





Hittade en gammal härlig bild på prinsen med hans "Moster" på pappas dator..=)

Full dag idag...imorgon är d premiär för Choo!

Har varit en lugn dag men ändå har d hela tiden varit något. Var med mamma på "byn". Känns som de var ett väldigt bra tag sedan, kändes lite lustigt för man minns när man var mindre och brukade gå omkring där ofta och hur de kändes då. Har hälsat på mormor en sväng oxå. Efter det har de bakats och lagats mat. Har ätit en helt fantastisk trerätters måltid!!!! Som alltid när man kommer hem, så nu känns de bara bra men man är trött!
Imorgon ska jag upp för att försöka få köpa mig ett plagg från H&M när Jimmy Choo kommer ut med sin kollektion. Premiär imorgon, så nu är det sovdags!
GodNatt

Linda å jag kasselikasskass på blogga...

Hallåå lindus, skärpning, på MIG me fy på dig Nini!!!
Nu har vi snart lektion, kommunikativt ledarskap....apskoj!:))
I går städa jag mitt rum o var på skolan från 07:00 - 19:00 trots att vi var "ledig" haha men de betyder inte det, asså ledig....moahaha...

Buss

Nu tar jag snart bussen och beger mig till föräldrarna. Ska bli skönt och bara vara och mysa lite. Imorgon kommer mellanbrodern och Sara dit oxå. Trevligt! På lördag ska vi alla på 40 års kalas, så då blir det träffa släkten!
Idag har de varit skola, vi hann väl en del iaf + två kafferaster =) På måndag sätter allt igång på allvar och då är det skola dagarna i ända. Vi har till och med gjort ett "fikaschema" där vi alla i gruppen har varsin dag då man ska ta med sig fika. Måste göra lite roligt i allt arbete....
Ska bege mig nu, ska köpa med mig en Blossa 09 att ta med!!!
Nästa gång jag skriver befinner jag mig på annan ort =)
Tjing

Starbucks

Jag verkar vara den enda som gör inlägg nu för tiden *Pik* Men nu verkar sidan funka bra för mig igen. Skönt!
Starbucks kommer till Sverige, dock är det väl i de stora städerna och jag kan kan inte riktigt sätta fingret på varför jag gillar de så mycket. Kanske för att jag "diggar" kaffet och får minnen tillbax till Sydney.
Vi kan väl alltid hoppar iaf!
Godnatt tror jag visst!

Sjuk?

Här sitter jag nu och känner mig lite sjuk, vet dock inte om jag har feber. Men ok känner jag mig inte. Har varit en ganska full dag, först skola till 14.00 och sedan jobb från 15.00. Nu är jag glad att vara hemma och bara ta d lugnt!
Skulle synda och lägga mig i ett solarium hade jag tänkt, men orkan infann sig inte. Dock vore d skönt eftersom jag fryser. Men men....
Sitter och skrattar lite för mig själv åt Skoogs kommentarer på "Halv åtta hos mig", vet inte om det egentligen är roligt eller om jag bara är trött *ler*
Blev ingen spruta igår, när vi kom dit var de slut på vaccin. Sedan väl hemma igen så fick jag, som har dålig koll, se att de fortfarande bara är de risktagande som ska ta nu. Vi andra får vänta till V.49. Så vänta får jag göra.
By the way på tal om fiskmåsar....i "Halv åtta hos mig" är det just nu ett bra exempel på hur man lätt dömer folk pga deras utseende. Dagens värd, en tjej med långt svart hår och tatueringar gjorde att de andra trodde att hon skulle bo i lägenhet, hård och mörk inredning. Sanningen är att hon bor i ett rött torp på landet med väldig romantisk och ljus inredning. De andra blev förvånade....hm, får en och tänka till kanske ;)
Nä slut med svammel från mig
Tjing

Kort och vaccination

Kylan är här, likaså en förkylning.
Hoppas att de inte blir värre, har inte tid med någon sjukdom just nu. Schemat för C-uppsatsen är tajt, vi vill nämligen vara klara innan jul, kul! Vi skriver om "Momentum trading" och vill hitta en modell som lätt kan förklara variationen på de mest positiva och negativa trendande aktierna....på ett ungefär.

Har just nu gjort ett 40 års kort som ska till en person som är super duper duktig på att just göra kort, så jag hoppas att mitt kommer "duga" och vara uppskattat.

Senare ikväll ska jag iväg och se om jag kan få mig en vaccination. På tiden kanske. Vill inte bli sjuk med den nya influensan och bli dålig under en låång period. Nej, då ser jag hellre till och skydda mig emot de. Har redan hört om en massa häromkring som insjuknat.

Dags att göra något nytta, eller så inte. Känner mig lite halvklen....adjö!


Helgen är över igen...

Ja nu var det inte mycket kvar av helgen, och som alltid går de över så himla fort. Det har varit en bra helg, skönt när det inte är någon tenta el arbete som ligger och pyr. Imorgon är det dax att börja med C-uppsats, återkommer om ämnet senare =)
Har haft ont i huvudet i två dagar nu, ska nog inta sängläge och hoppas att det är bättre imorgon. Inte är det mycket jobb i veckan heller, så jag ska nog kunna vila upp mig efter den tuffa veckan som varit. Skönt!
Försöker lägga upp lite fler bilder från Guldgalan, men fotona vill inte vara på min sida - som alltid!
Godnatt

Guldgalan 2009

Ja igår var Guldgalan, företagsgala på Folkets Hus där vi jobbar vårt
tredje år nu. Jag och Elin är ansvariga för vår del i det hela. Så i förrgår
var vi där och inredde toaletten ( glamour på hög nivå va? =) )
Sedan var vi där igår kväll och jobbade. Vi är extremt poppis och det
är många som går varje år som tycker vi gör ett så bra jobb. Kul!
Vi har de mesta och bättrar på och fixar allt möjligt på dem som
vill. Puder, rouge, glans, glitter, parfym, hårspray m.m.
Nu är tentan över. Kändes bra, godkänt borde de vara iaf!
Trevlig helg!

vänner..

kan någon bara ta tag i mig och ruska om mig? kidnappa mig, hitta på något bus, ja gör snälla bara något..jag åker längre o längre ner och vill inte vara sån här..
vill bli glad o lycklig igen!
denna gången för min egna skull!

jag har sagt så många ggr att jag ska sluta lyssna på alla andra m.m. Men inte har jag ändrat på det...nää..fortfarande vill jag vara alla till lags..och när det gått så långt att man inte längre ser till sin egna lycka då har det gått för långt.. och för långt har det just gått..jag har ont ända in i själen nu..

men till alla ni fina som alltid stöttat mig på något vis, tro mig, jag uppskattar det och det värmer i mitt hjärta..

 

kram!


Idag snöar det här

Idag snöar det här i Östersund. Vaknade och tittade ut, hittade ett vitt landskap.
Idag är det dagen innan tentan, det känns lugnt och bra. Härligt va?!
Ska ordna kaffe och fixa iordning mig, sedan iväg på skolan en sista gång. Sedan i eftermiddag
så ska jag jobba på Guldgalan. Så då är det dags att snygga till sig till galakläder.
Ha en bra dag allihopa!!!!
Bilder från ikväll kommer sedan.
Tjing

Går inte sova!!

Gu jag kan inte sova nu när jag varit hemma, eller jag sover en stund men jag vaknar jättetidigt...är nog ifs för jag vaknar tidigt alla dagar på skolan, men de är jobbigt när man vill sova. Snart biggest looser, har spelat in Top M me som jag kan se före.

Igår var jag en superdupersnabbis å träffa Lindis å mellen. Kul å ses även att de blev pyttestund!!:)

Nu har jag långa naglar igen, åå guu så drygt de är att skriva på tangenterna, de slår emot hela tiden...haha intressant fakta, skriv ner genast!:)

RSS 2.0