Älskar REA!!!

Lönen rasade in på kontot, och nästan lika fort så är den borta igen=P ...
nej nu ska jag spara tills vi åker söderut..

Igår hade jag, syrran o casper (delvis niklas oxå) en rejäl shopping dag. Vi gick nog runt  i närmare  6 timmar. Det var visserligen olidligt varmt, men det sköna var att stan var lugn som en fil bunke så vi "ägde" stan..skönt att slippa köa bara för att köpa en kajal eller dyl.

Gjorde en massa fynd igår.
Köpte en gul kjol på H&M 49:50:-
En randig skjorta på H&M 149:-
Svarta coola solglasögon till Lilleman 49:90:-
En jeanskjol Rut m.fl 149:- (fick då en ladyshaver med på köpet)
Tycker jag fick mycket för så lite!=)



Kan även glädja min nära att nu har jag äntligen skaffat abonnemang! Så nu ringer jag gratis till alla mina vänner inom telia och halebop. Kanske blir lite lättare för mig att hålla kontakten med alla där ute som jag saknar!  Sen vet jag att många har stört sig på att jag alltid ringer en signal och lägger på (eftersom jag inte har några pengar på mobilen)
Men nu, Skärpning Linda!
Blev även en ny telefon på köpet.


Här är min/vår nya kamera (men våran är grå/svart):


Mer som har hänt:
Kommer nog inte att plugga till höst. Förutom att läsa upp betygen. Känner att jag måste ha en inkomst +att jag vill vara 100% säker på att det är rätt utbildning jag väljer. Det är ju trots allt lånade pengar. Men jag har börjat funderat igen på tandtekniker, eftersom jag gillar att arbeta med form o färg. Men för det har jag inte sagt att jag tänker jobba kvar där jag är nu. Nej där måste jag ta mig ifrån fortare än möjligt. Bryter snart ihop där..

Har tagit ut min tungpiercing. Vuxenpoäng va?! =P

Har bestämt mig för att skaffa hund i framtiden. Helgen med Annika och Rikards valpar gjorde nog susen! =)

Har haft Casper bus i 2  veckor i sträck, och minst 2 veckor till blir det.. hur underbart som helst!! och mitt mamma <3 mår riktigt gott!!



KraMbanAn


En Halv tigerkaka senare...

Ja att mina matvanor inte är som andras vet ni ju redan, men nu idag har jag bara ätit tigerkaka hela dagen, hade inget bröd hemma men 2 ägg som går ut idag så då tänkte jag att nu banne mig ska jag göra av med dom o vips blev de en kaka....men nu känns de som att ja' må ha nån riktig mat...men vad ?

 Nä nu ska jag på bybblan å låna lite tidningar att få inspiration av, må uppdatera de som jag lagt åt sidan i några år....Ringt om boende på skolan idag iaf...de fanns bara kvar i stugor..hmm undra om de var skabb stugorna med gul trä ( va heter de ?) björk, nää...ja iaf eller om de var de superfrächa...hoppas på de senare, kan inte med gult trä...blää!!...å så ska jag bo med nån, hoppas den människan har humor, hur ska jag annars överleva ? eller haha hur ska hon överleva!! Moahahaha...




Efter 4 år med solfaktor 40 + bröts trenden i Brasilien/ Argentina, piggmentfläckarna blir bara fler o fler på mina armar nu, Helsike vad man försör sig själv, jaja fejjan å händerna vill jag behålla så de är täckta i solen( Ni vet de är de är där åldern syns;), jag är barnslig.. I know men får ja' va de!?:)...Nä en tiger kaka till kanske ?;)

kRaMeN

IKEA

Idag har varit en ledig dag for mig! Harligt, men tyvarr har det gatt sa fort. Jag och Marie vaknade efter 11.00. Vi bestamde oss for att aka pa IKEA. Vi har namligen slut pa kallesKaviar, som just nu ar en STOR favorit har. Kopte kaviar, hardbrod, ahlgrensbilar och lingonsylt for ca 200 kr. Nu ska jag nog klara mig! Dessutom at vi lunch/middag - kottbullar, potatismos och lingonsylt! Det var helt underbart gott. Nu ska jag traska hem och kolla om Lisa vill folja med och kopa harfarg till mig. Vill fixa haret nu!!!!

Har inte tagit nagra kort idag, sa d far blir annan dag. Verkar som ni har det valdigt skont och varmt dar hemma. Kanns lite jobbigt att sitta har da. Idag har det dock varit varmt och med varmt menar jag att det racker att ha byxor och en troja.
Dock har jag gatt runt med mossa da jag har haft en dalig hardag. Ska forsoka vanja mig att inte tvatta haret sa ofta (vilket inte kommer ga) men tjejerna tvattar det typ 2 ggr iveckan. Det ser inte ens smutsigt ut, det har vant in haret med det. Skulle jag oxa vilja....

Na...over and out!


Min dag kl 13. 00. 29....

Asså de känns som att ha sommarlov, inte semester utan verkligen som när man hade sommarlov när man inte hade nått för sig, legat i solen typ hela dagen & lyssnat på p3 i mobilen, så mycket bra att lyssna på, jag har glömt bort radio i flera år känns det som. Lite käk å sen var jag mätt, skulle baka bröd till salladen men jag hade slut på jäst,( Nästan som om jag är utan mjölk...men bara nästan :)  Nä nu må jag städa lite, men bara lite :)






Inte sa mycket att saga....

Hej allihopa!

Har inte sa mycket att skriva, eller rattare sagt kanner jag mig lite stressad. Men imorgon ar jag ANTLIGEN ledig, sa da kan jag nog skrapa ihop nagot. Kanske med bilder!

Har borjat jobba och det ar riktigt tufft, men roligt nar inte bossen ar sa himla stressad. Det finns alltid nagot att gora och det ar hur mycket folk som helst som fikar dar. Jag jobbar, om jag inte namnt det, pa ett Cafe som ligger i en galleria. Valdig fin galleria. Har fatt syn pa en svensk affar som ligger precis intill dar man kan kopa bland annat marabou choklad, marianne och lingonsylt.

Nu ska jag a Lisa hem a kolla pa desperata hemmafruar!

MISS U

Caroline af ugglas...Me Like!!

Semesterns första vardag med nyhetsmorgon & Intervju med Caroline af ugglas, gu vad jag gillar henne, Hon har såå mycket bra att säga o jag känner ganska mycket likheter med henne o hur hon är...hon är upp o ner hela tiden, men livet är ju så. De är ju livet. Vissa är mer å vissa är mindre, jag är mer:) Hon har en så skön inställning till livet.



Nä nu ska bikini på å ut i solen på min röda filt o P3 i öronen:) I morrn ska de ju bli mulet så nu får man passa på !







spillevill.se/pics/caroline.jpg

Du sköna helg!

Vilket väder vi äntligen har fått här! man bara njuter!!
har haft en kanon helg iaf..
For till syster på lördagen och där låg vi o solade, drack rom o cola,barnen badade i vatten spridaren, vi grillade, myste med en massa små söta fina valpar (vill ha vill ha vill ha) hängde hos syrrans granne, spelade spel, snackade skit, niklas blev riktigt full, haha...
kul var det iaf! kommer upp lite bilder snart på det hela..
var ju som tvungen att köpa en ny kamera i fredags. Blev en Samsung, 13,6 megapixels kamera. Riktigt bra zoom oxå!

Är ledig idag, så jag o Casper sitter o väntar på att syrran kommer hit. Hon har varit på någon skönhetsbehandling och sen ska vi gå på stan o shoppa lite o fika något gott!

Sedan jobbar jag 2 dagar sen har jag SEMESTER!!!!
Och på fredag sätter vi oss på tufftuff tåget och åkert ner till det vackra Göteborg, Eller vackra kungsbacka!=)

Puss

Leos Dag...


Idag har jag varit på namncermoni till Lilla Leo. Superfint väder, trevliga människor, musik å massa gott att äta, kan de bli en bättre dag!


Pappa Erik & Leo (Mammsen hamna på annan kamera, Fixar sen :)




Fan hur ska jag överleva utan mjölk..

..Tills i morrn, nu har mjölken varit slut i exakt 23 h å jag köpte ingen idag för jag GLÖMDE, sen kom jag på de igen 8 ggr idag å så drog jag ut på de för länge så nu har affären STÄNGT och jag har ingen MJÖLK hemma...fan nu kan jag inte tänka på nått annat...va ska jag äta jag har ju inget till? har försökt att suga i mig vattnet ur vattenmelonen för att få i mig nån slags vätska...vatten smakar ju skit men jag har druckit 1 dl av den skiten idag me' haha...nä nu må jag äta lite melon å gå å lägga mig så affären snart öppnar å jag får mitt livsvatten...

Skrev en liten sång (bara sådär)
"Mjölk i mitt hjärta låt mig besjunga dig nu,
åldrad i ungdomlig grönska,
världens dryck, det är du!
Av drycker jag känner i världen
är du den dryck som fått allt. "


Haha de är så kul när man kan roa sig själv såhär på en lördagkväll, Nä nu blire lite film...nähh ...jooohhh oki ett öga på tvn blire...Hoppas du drömmer sött M för snart ska du upp å jobba...Gomorrooonn!!:))

Sommar o sol å semester såklart!

Grett idag börjar jag min semester, 2 veckor, inte mycket men iaf:) Vädret borde fortsätta vara fint men i dag är det lite moln på himlen...hmm..men de lär väl försvinna. I går kväll var de film å popcorn å 10 kg melon som markus köpt. 10 kg är mycket!! Film var ( yes N såg film!!) Nick & Norah's infinite playlist. Inte jättebra men söt iaf å hade jag varit 17 hade jag blivit kär i han som hade huvudrollen, han var så gullig :)
Krambanan

Pungdjur i Hyde Park




Pa kvallarna kommer det fram nagon sort av pungdjur i HydePark och jag har inte lyckats se dem an. Men igar innan vi for pa klubben sa satte vi oss en stund i parken for att forsoka se en. En gang de andra tjejerna hade varit dar hade ca 10 st pungdjur kommit fram och omringat dem. Men igar lyckades vi endast se 1 liten varelse. Sot? =)
Hoppas fa se fler!

Ute kvall med live musik!







Igar var vi ut pa ett stalle som spelar live musik tisdagar och onsdagar. JATTE BRA MUSIK!!!!
Vi hade trevligt och var liksom oss sjalva for en stund.
Hem sent och direkt i sang. Hade min provdag pa ett cafe idag. Kandes ga skit men jag fick jobbet!
De var verkligen AS tufft....men for forsta dagen var d ok. Nu kan de bara bli battre!
Har bestaller folk verkligen INTE en kaffe el en latte. Har bestaller det det skim decaf dubbel latte soya milk (de var en order) eller tillexempel skim flat white decaf. Blir yr bara a tanka pa det........AAAAAAA!

Har lite hemlangtan idag.....

Puss

Livet å glass..

Nyss varit ute med Linda å C, varit i badhusparken å käkat glass med dom å Lillmarielle å hennes son. Sen gick jag å lindis å handla å satte oss i solen på en bänk å pladdra om livet, Han är så duktig C som orkar med oss :)) Haha. I morrn är jag leediigg sen en dag jobb o sen semester:) Inte för att jag har en aning vad jag ska göra för alla andra jobbar, typiskt! Men jag lär nog komma på nått:)

Å I morrn är första dagen på jobbet va M? spännande:)

Tur???

Idag har jag sokt jobb......pa mitt TREDJE forsok fick jag napp. Sa nu pa torsdag ska jag prov jobba pa ett Cafe. Gissa om jag ar lite nervos. Sa nu ska jag hem och bara glas pa brickor =)
Dock ljog jag det forsta jag gjorde (oops) agaren sa att det behovde nagon som kunde
jobba i 3 manader och dar svarade jag JA!
Men nu ar det ju inte sakert att jag far jobbet....men men...far se vad som hander och fotter!

Fint vader idag!!! Himlen alldeles bla och sol....skont!

Ta hand om er dar hemma. Tanker pa er mycket!

Cram


Allsång med Lotta ?...Nähh....

Detta sög, jag gillar verkligen inte Lotta engberg, usch hon är nää jag vet inte varför...Vänta tills i morgon när de riktiga allsång på skansen börjar haha. De är sommar, är ju min dröm att åka dit ja'...skulle va' kul:)) jaaaaa jag vet !!! ja' har lite konstiga drömmar ja' haha...Mell ska jag spela in de åt dig ? du som inte är i sverige menar ja'! så kan du ha värsta allsång maraton i höst tänkte ja!

Stockholm å mitt hjärta.....;)

Kram

Måndag

Måndag idag, jobbar idag sen e jag ledig till på torsdag (!!!) såå skönt!
Lilla casper boy är äntligen hemma igen, efter han haft en händelserik vecka med momma å moffa i Hoting. där det varit fiske, björnsafarie m.m

vill nu bara hem o mysa med mina favoriter..=)

idag är en bra dag...=)

jag är så glad för allt fint jag har runt mig..
*min son som jag avgudar o gör allt för
*min underbara pojkvän som behandlar mig som sin egna prinsessa
*mina föräldrar som alltid ställer upp
*mina vänner som alltid finns där i  vått och torrt

Ibland kan livet vara svårt att ta det bara som det är..men ibland får man försöka se allt det vackra som finns runt en och bara omfånga livet..=)


Today!

Idag ar dagen da jag ska skriva ut mitt CV och ga runt och dela ut det till olika stallen. Kanner mig lite nervos....vill inte. Men jag ska for nu har jag haft min semester. Vi har aven lite andra saker att gora idag, sa jag MASTE!

Har tranat idag igen, nu ligger vi i som attan. Upp varje dag i princip!
Idag gick det tok bra och jag sprang som bara den.

Ska aven folja med Lisa och kopa farg till mitt har.....YES ni horde ratt.....jag ska farga det ikvall!!!! Kanns bra anda, trivs sadar har nere med mitt "naturliga" blonda har ;)
Visar efter bilder sedan!

  
Nagra outfits!

Igar sa var jag nere pa Marie och Lottas jobb och at lunch. JATTE god pasta och sedan laste
 jag klart en bok! Trevligt var det. Tyvarr regnade det lite.



Utsikt fran Baia, Marie och Lottas jobb

Home for a while





HAR BOR JAG!
Pa sextonde vaningen, dock har vi var utsikt pa andra sidan!
Det lilla grona man ser ar lite av Hyde Park. Mysig park, ska finnas nagra sort pungdjur
dar, men jag har ej sett till dem an. Men jag haller utkik!

Cram

FAN

FAN JAG MISSADE BILBINGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



;)

Vindruvor & LA inc..

Jobbat idag å nu sitter jag å käkar vindruvor å ser folk märka kroppen...ju mer jag ser desto mer skulle jag kunna tänka mig att göra de me' men så kommer det nog aldrig att bli men vissa är så jäkla snygga!
Vindruvorna kommer från egypten, härreguuu va all frukt fraktas långt, är ju knäppt att man köper dom! jaja goa äre iaf:)...känns som jag ätit socker i flera dagar så nu ska jag vara lite nyttigare:) Kolla på Paris BFF ( jaaa jag vet....) ja iaf var de i i tokyo, å guuu vad jag längtar tillbaka, de är de bästa ställe & land jag varit i, made for me:)....Men annars suger programmet...faktiskt...haha...
Vill ut å resa nu...vill vara Mell!!! nuuuu!!:)...

krambanan

Midsommar i Sydney










Ja nu ar midsommar over. Har var det regn i nagra dagar men just i fredags var det fint vader, sa vi hade iaf tur med vadret =) Vi var hemma hos oss och hade gjort lite svensk buff'e med sill, potatis, lax och nubbesallad. Gott kan jag saga! Vi var 9 svenska tjejer. Sedan kom det aven nagra andra och da dansade vi runt midsommarstangen som vi gjort.
Lotta hade aven gjort turkisk peppar shots. Efter det gick vi ut pa ett stalle for att svanga vara langa. Kul var det!
Dagen efter sa lag vi i soffan och at indisk mat och kikade pa film!

Idag sondag. Alla jobbar. Jag ska ga ner till Lotta och Maries jobb for att ata lunch och hall i er.......lasa klart min bok med Martina Haag. Rolig bok! Men jag kan inte komma ihag nar jag laste en sist....oops!
Marie och jag klev upp 8.15 i morse for att ga pa gymmet. Kanner oss nastan duktiga!

Bye

Det här bjuder jag på...=)

Var en en ganska så tuff dag, idag men har väl insett än en gång att livet är för kort för att bara grubbla och tänka negativa tankar..
Men jag är glad över att ha så fina vänner, och som jag alltid vet finns där för mig!
"när det bara syns fotsteg från en person, så är det för att jag har burit dig"..


här kommer lite lördags godis (det bjuder jag/vi på) ...*haha*

    
  

tycker väl kanske inte att man är sig lik, eller jo på sista kortet kanske då..haha
men är det några fler som tycker sig minnas en ninis på något av korten??? ...haha

Kul tur men mår illa...

Har nyss varit hos grannsen, lite film å rundtur med bil, titta på massa hus å hittade drömhuset, inte för att hus är aktuellt men kul å titta. Men jag blir så åksjuk när jag åker bil att jag mår illa läänge efteråt! usch....Nä nu ska jag gå å lägga mig, jobbar ju i morrn.

Natttiiii

Ps: Hade turen att vara ute samtidigt på msn som mellen idag :) kul!! fick man prata lite

Yes! bara 5 motorstop....

Nu har jag varit ute o kört bil...första gången på 2ÅR!! Körde R till jobbet för han var ut igår...de kändes faktiskt jättebra, fick några motorstop men de är så svårt att få till från början:)) Tur att de var lite trafik, vid rödljuset iaf...haha jag blev så till mig när de blev grönt att jag fick motorstop o när jag väl fick igång bilen blev de rött igen, haha va jag skratta åt mig själv! Vad jag satt å önska mig i bilen var att polisen var ute så jag fick blåsa eller nått, de hade varit spännande.

Happ midsommar...jobb jobb...L har jobb jobb...Men jag har bara kortdag...& så har jag ju tvättid i em...konstigt nog var tvättstugan ledig ida?:D

Hela sverige ser ut som ett helt stort grått moln på tv4 kartan...


Glad midsommar!!


Besök av Elin:)

Igår var jag ledig å Elin va i stan å hälsa på, skulle klippa sig me å hitta några kläder till bröllop...Jag kände mig som världens sämsta "gå på stan med" för jag är så kass att vara smakråd!! Jag är som en kille då faktiskt haha.



Dior....mums!:)

Jag lyxar sällan ...förutom att jag reser, de är min lyx!...då kan man inte lyxa lika mycket hemma för då har man inte råd att lägga ut så mycket på resor som jag gör....Men detta är min hemmalyx!! Mina små älsklingar i sminklådan, idag köpte jag 3 småttingar, Använder sällan löspuder men burken är som ett smycke. I love it!! kollat på den hundra gånger & nu är den min:)) Tack skatteåterbäring! Kan ju också säga att i höst skulle jag ändå inte hafft råd...







Visst e' de fina tillsammans *haha* Knäpp man e'...

Gar ej

Ja nu har jag forsokt igen, men bilderna vill inte in i datorn. Jaklarns. Men nasta gang kankse. Nu har jag varit och handlat nagellacksremover, sa nu ska jag hem och ta bort det fula jag har pa naglarna och dit med nytt. Kankse att det ar nagot pa tv:n som jag kan se. Snart kommer de andra hem...langtar till fredag da d ar midsommar a alla ar lediga i princip. Da blir d fest!

By the way, har koper man schampo och balsam pa 1 liters flaskor for valdig billig penning. Ser valdans roligt ut. Tank er erat schampo hemma pa gigantiska forpackningar med pump.

GodNatt

Fanken

Sitter och ska forsoka overfora lite bilder, men d gar inte. Vad jobbigt d blev da! Fan.
Kollar om d funkar om ett tag....

Cafe och shopping strosande idag!

Hej Svejs


Jäkla förkylning....

Går inte att sova...hela mitt huvud är fullt med snor...ville sova längre men de går inte...jäkla skit! jaja de är ju bara en förkylning så jag ska inte klaga :) de finns mycket värre än att snyta sig varranan minut!

Idag ska jag träffa Elin  som kommer till  stan, jättekul de var jättelängesedan vi sågs!  Men först skulle hon till frisören.

Nu är de Top model repris...nice :) nått kul att se iaf...
Tror jag ska snatta lite av tårtan jag gjorde till han jag bor med :) Frukost är aldrig fel...


O tusen tack till Henke, nu är sidan toppenfin!! Tack tack!

Middag med arbetskompisar :)

Har nyss kommit hem från 4h middag hos Elin, Supergod mat å jättetrevligt sällskap. Har hafft en tokkul kväll med mycket prat å skratt. Varför har vi inte gjort detta innan undra vi  ? Nästa gång blir de hos mig...


Vi firade även Sanna som fyllt 23 år



Smile :)...Marielle & Elin







Grattis Sofia!

Grattis vår allas Sofia!




Hoppas du får en kanon dag med en massa roligt!!
Kramar!!
föresten, hälsa hankypanky att han har fixat sidan jätte fin!!=) och om han vill får han gärna fixa till en lite snyggare/roligare teckensnitt oxå...

själv har man jobbat hela dagen och jag är sååå trött!! vill hem o zzzzova! ikväll blire matrix för hela slanten!=)



tjooo..

Inte hant sa mycket

Idag har det ost ner med regn! Vaknade 9.00, var och tranade och sedan stadade jag och Marie lagenheten. Inte hant sa mycket spannande. Kopt ett par stovletter for ca 200 kr. Rea. Visar bild imorgon tror jag. Nu ska jag hem och ata middag. Klockan ar har snart 17.00. Far se om jag klipper mig ikvall....far se helt enkelt...

XO XO

/ M

GRATTIS VANNEN!!!!



Idag ar det din dag! Tankte ringa till dig lite senare! Hoppas du far en harlig dag.
Tanker pa dig! Hoppas pa fina presenter =)
Puss / M

För de är sofias födelsedag....

Hurra hurra hurra....Nu har alla 3 lämnat mig för att bli 25 år...å i dag lilla soffan:) Hoppas du får en bra dag å kuliga pressenter! Våra har du ju redan fått:) 





PS: Snälla snälla snälla byt tillbaks, denna sidan ser ut som bajs....

Djuriska Lilla me:)

jobb jobb jobb....Ville spy på nån på jobbet idag, fan va jävla less man kan va!! lägg dig inte i o tro att du kan allt!! att låtsas är INTE att kunna....fattaruväll...jaja slipper allt snart. Humorbefriade människor kan man  vara utan. Märks de att jag är arg i dag ? haha...tänkte väl de.

Har inte visat mina djuriska fynd 2 ja....va är de...inte halsduk jo vi säger halsduk...med ja djurmönster...I love it!! Jag vet....många uppskattar inte detta  underbara mönster...men jag kan inte hjälpa att jag dras till de...sitter i mina gener tror jag....var nog en leopard i mitt förra liv....( jag som tror på sånt som att ha hafft ett liv innan ;)


 

Hej Svejs


Idag har Marie och Lotta varit lediga fram till 18.00. Skont och ha nagon att vara med! Vi satt pa ett cafe och strosade i affarer. Har kopt en mobil sa nar jag har laddat klart den sa kan jag sms till er =)

Ska skriva CV sa jag kan soka jobb. Har ev ett, men det ar jatte daligt betalt sa helst vill jag slippa. Ska vilken dag som helst ge mig ut pa jakt.

Lisa ar frisor sa hon ska nog fa fixa mitt har nagon dag, kul. Vad far ni se sedan =)

Va ska ni gora pa midsommar, vill ha bilder sen!!!!

Nu ska jag ga a trana och sedan se nar Edie dor!

PUSS / M

Ps. Gillar designen

. . .

min vanliga otur..yes it is..matt...trött..ledsen....nina är pappers hämtare...

/Linda

"kan mellen komma hem snart???"

Stora byggslaget...

Ser på de nya på 3an, liknande program som jag såg i england för nått år sen fasst då var de par ist ( kul då ) för 4 som inte känner varran....en tjej från stan, känner igen henne, men vet inte om jag bara sett henne på stan eller nått. Hon pratar som jag tror jag pratar, fasst jag upplever mig inte själv prata så norrland, inte mycket pratar hon men de hörs verkligen. Snälla låt mig inte prata så...haha.

Bordmannen e' kul, men jag skulle bli galen haha. Styggt (snyggt ord :D blev  iaf båda rummen, 4 viljor är kasst ...ibland toppen.

// N

Kollar hur illa de är...inte såå...

Hela min hjärna är helt tilltäppt...sitter...ligger i soffan å ser på amazing race å kollar flyg, massa flyg...nyss kolla jag å mora har flygplats *oaooo* 499 :- till sthlm...nice...känns de lite mer centralt även om jag inte åker dit haha...vill åka till NY nu...drömmer å kollar priser, kommer inte att ha råd men 3900 är fasiken inte mycket pengar!! men snart är de de..blää. Men men.

Vill göra nått spännande snart...kroppen längtar efter spänning...nu hoppar de från en bro med ett gummiband runt foten på tv, de vore nått de!! tror jag, jag skulle våga haha kanske inte, men jag skulle göra de ändå såklart haha...Ibland önskar jag att jag var lugn i kroppen, typ jämt när jag är rastlös...villket jag är ofta. Snart är de höst iaf...då mår jag bra, lugn blir jag konstigt nog...för nån månad...

Desperata hemmafruar

Nar det galler tv serier och sa, ligger Australien efter. I morgon ar det ett avsnitt av Desperata hemmafruar och da ska Edie do!!!! Nagot annat konstigt ar att pa reklamerna som visas sa skriver de: " En av hemmafruarna dor, kolla vilken klockan 8.30" assa visar det bara bara bilder pa Edie. Da har de ju redan forsagt sig om vem som kommer forsvinna och do! Hm, lustigt tycker jag....tur jag visste de redan :)

Vi bor har!!!


Har kommer lite utebilder fran i torsdags. Vi var ut och at middag. Efter det var
det dags for party. Visar bilder fran nar vi var pa " The Ivy "
Trevligt var det!!



Jag och Marie


Systrarna - Lotta och Lisa


Anna pa kanten och hennes pojkvan pa den andra kanten.


Marie nr 2

I morgon aker Marie 2 och Anna ivag norrut. Marie och Lotta ar lediga pa dagen, kul.
Da har jag nagon att leka med!!!!

Nu maste jag ata nagot, magen kurrar. Har ar klockan nu 14.30

Ps. roligt och hora vad ni gor. Lat anda som de var lite aktivitet pa marknaden.

Sett film...skulle vara komedi..

Käkat å varit med grannsen i kväll, nice...kollat film som skulle vara rolig, jag tycker den var fruktansvärt tragisk.

Nu ska jag sova Natti

Atschjooo....

Åhh va kul mellen att du e' där i ordning, nu kan du aldrig klaga på att de är för kallt hemma hos mig haha. Usch 14 grader är lite att ta i....jag har ju ändå 21 grader. Nyss kollat på biggest loser, de var i sidney nu, såå kul å se!! å så klättrade de upp på den stora bron, de må du göra me sååå jäkla fin utsikt!!  Fatta att några av dom har bantat ner en hel mig!! Shit.

Idag jobbar jag, 4 h, skönt för jag är förkyld, sov på soffan i natt för de kan inte vara kul att sova brevid mig som snorar å har mig. Sover såå jäkla bra på soffan, den är lite för kort men annars är den toppen, somnar av ljudet av frysen...Zzzz bra de! :)


                                              Och vinnaren var....




Håller med M, Soffan!...mer inlägg!

Tihoo

Nina, sag att du kollade pa Project Runway finalen, kan du inte saga vem som vann =)
Missade ju sista programmet!!!!

Ska kolla om jag kan lagga upp kort snart.

Nu ska jag kopa kofta!!!!!!

Halsningar fran Australien, Sydney, Internetcafe

Ja nu har jag kommit fram och borjar som bo in mig. Allt gar bra forutom den kalla lagenhet som vi har. Det ar 14 grader inne. Sa just nu ar det varmare ute. Det ar tydligen avldigt dyrt med varme, men jag ska anda kolla upp hur dyrt. Jag fryser ju for fanken bort.

Nina: Vill bara saga GRATTIS TILL SKOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FY VAD ROLIGT
Sofia: Skriv mer sa jag vet vad som hander hos dig :)
Linda: Krya pa dig! Bilderna var helt underbart fina!!!!

Sa vad hander idag da?! Jo klockan ar nu 16.30. Marie jobbar, Lisa jobbar och Lotta borjar jobba snart. Sedan har vi en annan Marie och Anna som ar ute nagonstans. Jag sitter som sagt pa ett internetcafe skulle man kunna saga. Jag trivs iaf och kommer nog spendera tid har. Ska snart ga runt och kolla pa nagon varm kofta el sa. Tog inte med mig sa mycket. Sedan ska jag vanta in Lisa, hon ville ga ut och ta en glas nagonstans. Hon jobbar alltid dag och de andra kvall. Sa hon har alltid varit sjalv fredag och lordagkvallar, darfor ar hon glad att jag inte gor nagot sa hon har nagon att vara med.

Aterkommer!

Vill ha, vill ha, vill ha!!

Molly SEK 499, Koola Anna - NELLY.COM Jackson Denim Hotpants SEK 259, Vila - NELLY.COM  Donna Skirt SEK 599, Svea - NELLY.COM 
Från nelly.se

Bilfixarna å massa grädde...


Sluta lyxtidigt idag, tur de...var så jäkla less o arg...alla mer eller mindre cpstammiskunder hade bestämt sig för att dyka upp idag...å då blir jag så glad *Not* , Förkyld har jag blivit med ( Men inte sjuk som du L ) ...men jag känner mig sjukt hängig, höll på att somna när jag kom hem...men gatt posta ansökan så jag gatt gå å köpa frimärken...puhhh...tog mig 3 h att ta mig till affärn haha. 

Sen till middag gjorde jag köttbullar...sååå söta, jag brukar göra köttbulle ,köttbulle, biff å så köttfärslimpa av sista smeten men nu gjorde jag pytteköttbullar av alla!! sååå duktig jag e'...kollade på falukorv på affärn...gu va gott, jag har inte käkat de på flera år, sen kolla kag innehållet , griskött, grishjärta...bla bla...de är oki, men på slutet stog de nått som betyder allt äckel så jag la tillbaka den ist....Blev att göra köttbullat ist.

Nu sitter jag å ser på bilfixarna å äter grädde med bär...såå jäkla gott grädde är!!, Lindi å ja e' största fan av grädde, vi borde bilda en fanclub!...




vågen är på min sida idag..

testade att väga mig nu ca 8 timmar senare efter att det här eländet brakade loss...
ca -1,3 kg...bra bantningskur!  synd bara att 100% av min ork och energi försvann med de där 1,3 kg...=P

måste göra en länk till nettans blogg, för att hon är så bra! och för att hon är en riktig fotograf ända ut i fingertopparna. hon har lagt upp lite bilder på min casper från fotograferingen i måndags!

http://litenwiden.blogg.se

hade även turen i måndags att få lite clinique produkter av min fina vän madde. jag älskar verkligen det märket och de funkar jätte bra på min hud!!



Sen ett litet lustigt betende (eller störning) som verkar ha uppstått hos framförallt mig o nina..vi ser Mellen överallt! när jag o niklas var ute o åkte så skriker jag till. -Där e mellen!! men snabbt kom jag på mig själv och insåg att det är ganska orealistiskt att jag skulle se henne vid stuguvägen när hon befinner sig på andra sidan jorden..
hmm...tänk vad hjärnan kan spela en ett spratt ibland! men uppenbarligen så saknar vi henne så mycket att vi framkallar bilder i våra huvuden för att låtsas tro att hon är här med oss. Det fattas väl bara snart att vi börjar prata i tomma luften med vår vän Molgan..opps Mellen..illa

"kräk linda"

idag har jag gjort mig bekant med både toaletten och handfatet...förbaskat fint porslin må jag ju säga..
mår ungfär som en aplort i en mixerskål idag..

bilden är väl kanske ganska talande...=P
(men som sagt, allt ont har väl något gott med sig... får väl se det här som en rejäl reningskur för mig kropp..mohahah)
Nej det är f-n inte kul...försökte men tyckte på slutklämen att jag inte var så rolig..mer tragikomisk kanske =P
men min fina niklas kom hem tidigare idag så han har pysslat om mig så fint...=) sånt blir man varm i kroppen av!! baaaaaby


zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......


åhh du lever mellen :))

Bra nu vet vi att du är framme iaf ;) Hoppas allt e' toppen!!
/N

Gott å blandat...

Jag pigg å gla kl 10, de e' bra de:) kvällströtta jag har nyss målat naglarna, sååå sällan jag får till dom långa (tummen gick ju av ifs :)  så nu kan jag pyssla lite. Lyssnar på spotify o kommer alltid att hamna på kal P. Dal låtarna haha. Första gången va f-n är detta ? nu diggar jag haha ...


Bästa Toplack, följer med världen runt;) Snar slut igen!

Bakat också...ni vet jag gör ju allt för att få e anledning till att baka...haha men nu hade jag lovat mig själv att kom jag in på skolan skulle jag baka en tårta till jobbet, nu blev de chokladkaka ist...enklare att ta med:) Hoppas de blir glada iaf.


Recept: Massa socker, Massa smör, lite mjöl O mycket choklad :)

Å på tal om fira (?) tänkte jag, nu ska jag unna mig nått nytt...snabbt på 3 min idag, hade inte tid till mer haha. Denna blev de...



Sov så sött // N



Så jävla glad just nu!!!


Oki nu har jag varit urflippad i 5 min o bara tokgrinat...av glädje!! Fan vad jag är glad!!!
/N




Min fina son!!

Har jag sagt tillräckligt många ggr hur stolt och lycklig jag är över att vara mamma?!
Min Casper, min 3 åriga son, den lilla vackra varelsen som jag bar på i 9 månader, kämpade 31 timmar att få ut till världen, det busiga lilla troll som han är, min skatt här i världen...

detta gjorde vi idag:
foto: Jeanette Widen

   "Det här är kärlek"

/L


Aha....lite vidrigt faktiskt

Ni fattar L S...berättar för Mell sen....Läch! jaja då slipper jag undra iaf...men de kanske var bättre de iaf, nu kommer jag ifs att må illa varje gång...

Idag tog jag i rejält haha, brukar inte käka så mycket på kvällen. Men Ikväll gjorde jag en sallad...mums så gott de va!



Å så lite efterrätt :) sjukt god!



 
Ikväll final, I love it!!

/ N

Var är sommaren???

Jag blir snart dum i huvudet på vädret..är det tänkt att det ska regna i flera månader nu? och sedan kommer snön i ett halvår? nej då kastar jag nog in handduken!!!
/L

Funderar på frukost...

Två mariekex å nu är jag hungrig, sett på inspelat söndagsparty ...börjar jobba vid 12...en aning less..ingen aning varför, orolig i kroppen. Snälla tid gå fortare!
Idag fanns de varmvatten iaf, nice!
Hoppas mell skriver snart så man vet att allt är oki.

/ N

Tänker tillbaka..


Just nu sitter nog M på flyget och har säkert minst en timme kvar innan hon gör ett "pit stop" i Peking..

Själv sitter man här o data nörda..letar efter en ny kamera, eftersom som klant jag tog o badade med den förra (Pucko yes i am).. imorrn hoppas jag att det är fint väder, för min fina vän nettis ska ta lite bilder på mig o casper (framförallt på casper då)


          L&M

Casper är nu tillbaka och mitt mamma <3 mår nu riktigt bra..

and by the way...duktig du va ninis med layouten..i like it!

psykiskt jävla knäckt..

/L

Australien baby...


Happ så sitter du där på tåget å käkar yogurt , youghurt, yogu...fan ni kommer att märka vem som inte kan stava på denna blogg...flåt! ja i allfall sitter mell med en liter på ett tåg påväg till sthlm...guuuu jag är sååå aviiiss, de finns inte hur mycket jag skulle vilja följa med!!! Måste börja planera nån resa snart, känns som att allt får ligga på vila i 2 veckor å sen kan jag planera mitt liv...jobbigt att vänta bara! Nu sitter jag och ser på amazing race,  vad gör jag uppe nu?...ja de kan man undra...blev bara så:)

// N


Sorry ninis..

jag är ledsen ninis..det här kommer nog att vara nackdelen med att vi har en gemensam blogg..haha..men jag tålde inte layouten som var så jag tog o "förfulade" till den lite mera..flåt!!
men som sagt systrar...de e bara att byta igen om ni vill=P

har precis kommit från Mellen...blev ett sista farväl innan hon åker..usch vad jobbigt det kändes..
men snart e Du min vän tillbaka..o då får det bli en välkomst fest istället =)

nu har jag sjunkit ner i soffan med baby..marcin e o kollar film här ..kul..snart ska vi spela lite spel!

/Linda

Inte att glömma:

Ninas berömda middag =)


Trav...

6 juni, vad göra, mor på besök....kanske ska gå på trav kom vi på?Tokkul! :) Vi var där i 3 h å vi som bara skulle kolla lite snabbt. Mamma fick för sig att vi skulle vinna 67 miljoner...de gjorde vi inte....men vi gick + 20 kr...hörde ni +!! vann 3 gånger förlora 3...ja de första 3 kom hästen sist...otur, men sen blev vi proffs:)

Hoppas de gått bra å jobba lindi! å kallas för dig Mell.

KRAMBANAN // N

Hej då Mellen!!

Igår var det  "Hej då"  kalas för mellen...vi tog en riktigt rund tur igår..det var roligt som tusan.
men det var först idag som jag verkligen fattade att mellen verkligen åker..till australien...fan på andra sidan jordklotet..
men det e väl då det är tur att  "internätt" finns =)
så långt borta men ändå så nära...

idag är det jobb för hela slanten..var trött som tusan på förmiddagen men nu börjar jag komma igång...


Nej nu ska jag göra lite nytta...
puss hej
/Linda

6 juni

Idag nationaldag. Solen skiner faktiskt och jag var en aningen bakis när jag vaknade. Men nu är det bättre =)
Igår var en bra dag, men det var kvällen som tog rekord. Känner mig riktigt lurad, men på ett bra sätt. Har verkligen toppen vänner!!! Tack, det var jätte skoj!!!

Snart ska jag bege mig ut och fara på 1 års kalas.
Hoppas solglasögonen får hänga på!

/ M



Rundtur













Tröttis jag e'

Shit nu vill mina ögon vila, varit på guidad tur för att M skulle få se de sista av sundet...lite snöbollar gjorde jag me', då kan ni gissa vart vi var. Kommer att sakna M masssssaaa!!! Men tiden går fort å snart är du hemma :)
Nu ska lilla Me sova....snark snark...bilder kommer i morrn

Natti // N

Min tur nu?

Ja eftersom Nina o Mellen gjorde "nörd stöten" igår med att skriva det första inlägget igår, så tänkte jag inte vara ett dugg sämre.. så här kommer "nörd nr 2" lilla inlägg..

när "nörd nr 3" (sofia alltså) väl skriver får vi väl se. Men nu ska hon inte kunna komma och säga att hon inte kan uppdatera sin blogg..för nu är hon fast i träsket hon oxå..mohahaha...

Idag är jag ledig..känns jäkligt skönt..min lediga dag har hittills bestått utav tvättstuga och en massa äppelkaka..rätt så ok faktiskt!=)

Igår var det ju som sagt middag hos Ninis (med mellen, soffan och jag där). Nina är så sjukt bra på att laga mat...goooottt!!

nej nu ska jag sluta nörda och slänga min in i duschen så jag det blir en människa av mig idag..=P

hej! /Linda

Men gå inte dåå...

Vi skulle ju skriva nått här!!...Jästa av mat å vin...Livet leker å De hittar inte dosan, är de den lilla ? Bara 2 kvar, i detta rum...hon den som åker på söndag å jag...som vill åka med.....Här följer ni våra liv...Från söndag -  Australien till Norrland..I sommar I amerikat...Olika storys, olika Personligheter...O Ja ni lär ju märka att ibland har vi olika tankar, olika humor, olika smak på mat, olika...nävafan...vi e' ju lika...fasst olika....moahahaha

Fan villket bra inlägg M !!

// M & N

                                                                                               2006 Oj vad tiden går

RSS 2.0