Weeeejjjjkiiipejjjkiii

YEsboX, vaknade 5 jag pigg som en pigging...nice, men konstigt, skulle ju ha sovmorgon juh...nu ligger jag å lilla mejsy i soffan å jag äter frukt å kollar dator, vid 7 blir det att tvätta....Have a nice day

En vanlig lördag kväll....

Ja mina dagar just nu består av plugg å plugg. Idag har jag suttit ner några timmar med köksbordet och pluggat....fråga mig inte hur det går. Trodde jag skulle ha en lugn kväll hemma, vilket jag inte ville, då alla är borta från staden eller har besök. Men nu blev det lite spontant att Marie kommer förbi. Blir lite vin och skratt. Har tänt ljus i lägenheten....15 st just nu. Kanske blir fler...men det börjar bli varmt =)
.
Lägger upp lite bilder på min nya fina jacka från Monki
.
.
.
.
Vad tycks?!
.
Ne nu ska jag invänta min gäst!
Kom ihåg att dra tillbax klockan innan ni lägger er.
Tjing

Kopenhagen

Puh nu har en vecka på IKEA gått, första dagarna trivdes jag inte så men de sista 2 kändes toppen så dessa veckor blir nog superbra! Här i Malmö är träden snart tomma på löv, inget gräs syns för det är gula löv överallt! Riktigt fint!
I dag har me and Tommy varit till Köpenhamn för lite lördagslunch, riktigt gott, De alla andra åt såg riktigtigt gott ut me!  Ska leta åt min jäkla sladd snart, ni har inga bilder heller flikkooorrrr:D Nu ske je' ta å eit ein smorgos....

Tisdag

Idag var det labb dag på skolan. Det tog sin tid, men nu är allt sådant över. Bara träna inför tentan nu....utöver några föreläsningar. Annars har jag bara tagit det lugnt hemma...igen. Ladda batterier med andra ord. Har lagat lunchlådor och sett till att jag blivit rödtott igen. Känns bra...tror jag =) Vill fixa till och föna lite innan jag kan säga helt. Men förändring är underbart!!!
'
Nu är det desperata hemmafruar. Imorgon lite lite sovmorgon innan skolan väntar! Sedan väntar en lite träff med Elin =)
'
Tjing
'
Ps. Ja just de....jag bara ÄLSKAR Maria Montezami ;)

Long time no see...

Ok, det här har jag varit dålig på. Beror bland annat på att jag jobbat en hel del och på skolan sliter jag hår. Varför tog jag den här kursen när jag inte ens behöver läsa den för min utbildning?! Den lär vara bra att ha i ryggsäcken.....men varför?!?!?!?!!??!?!
Nästa vecka är det tenta och shit va det är mycket nu. Inte nog med tentaplugg så är det 2 föreläsningar kvar, en räkneföreläsning och en labb. Labbarna har tagit tid...men imorgon när vi har labb SKA jag bli klar den dagen. Finns inget annat. Har inte tid att sitta med den fler dagar....
'
Annars har jag haft en toppen helg i Sundsvall. Minns inte när jag skrattade så mycket sist. Fredagen spenderades inne i city. Till kvällen hade vi bokat bord på en toppen italiensk restaurang där kocken personligen berättade om menyn och vad som var speciellt med varje rätt. Det var kanon gott! Shoppade loss lite oxå och min fina, lite onödiga, jacka från Monki ska jag visa bild på vilken dag som helst. Jätte fin!!!! Absolut inte varm för fem öre, men när har jag varit praktisk när det gäller kläder?! En vinterjacka kommer i nästa hand.
'
Har faktiskt haft en bra dag på skolan, hem och lagade mat och plockade undan. Sedan var det gymmet som fick sig ett besök. Och det var inte en dag för sent.....nu ska jag duscha och mysa ner mig i soffan. Imorgon är det en lång dag i skolan igen.
'
Adjöken

Pumpafest

I helgen har vi varit barnvakt, flöjtspelande, tvspels spelande, tittat på när angie spelat hockey. Men igår kväll tog jag å åkte på pumpafest å träffade mina dekoratörer på åhlens . Man tar med sig en pumpa å så skär man fina gubbar...ska visa bilder sen men hittar inte sladden till kameran! I morgon börjar jag på IKEA....ska bli nice!

Shitmajbritt som...

Lindis säger...hörruni vad lite man bloggar nu, massa att göra o tiden på kvällarna går så fort! Visst är det jobbigt när det blir så mörkt så fort. Ska uppdatera mer, ska försöka tömma kameran...nu är sista dagarna på Indiska nästa vecka blir det IKEA...blir nice!! veckorna går så fort. I kväll ska jag baka

Skit åååhhhh

Hästarna ville inte springa som vi ville....å jag är fortfarande förkyld...snart 2 veckor har gått sen den jäkelen började:( Jaja inte största grejjen att klaga på. Finafin vädret har Malmö iaf....Ich like!


Höst

Väntar på den 22 Oktober
Sundsvall
Ladies Night Med The Ladies
Kanske ger intryck av att jag glömt.. men det har jag inte..
För stolt för att erkänna det bara.
Det räcker med en låt, en doft eller bara en annan udda sak för att min hjärna ska börja spela mig ett spratt igen.
Konstiga saker som händer runt en..
Gillar inte hur saker kan vända så fort..
Helst inte när man inte hinner med själv..
Som att bli tappad av ett rymdskepp
God natt mina vänner..

Tröttiissss....

Sitter å är så trött, konstigt när man blir tröttare av att inte göra så mycket än att göra mycket...

101010

Har en kanon skön dag idag. Efter frukost har jag donat, fixat och städat. Nu tar jag de bara lugnt och inväntar The Hills och The City. Ska göra någon god middag och tända lite ljus. Precis vad jag behöver idag.
Igår var det lite jobb och efter det hade jag och tjejerna klädbyte. Alla tar med sådant som man inte använder och sedan är det bara prova och byta runt. Bra sätt istället för att slänga och köpa nytt. Allt som blev över åker till myrorna.
Nu dags att laga lite mat!
Tjing

Pizzzaaa

Snart iväg på affären å handla så vi kan göra pizza ikväll...lite hungrig nu:)

Hoppas ni får en unnnddeeerrbar Lördag, Å Lindis å Mell dansa för mig me'!

Yihoo!!!


Hon har varit borta i ca 3 månader, men nu är hon tillbax. Ljuvliga vackra Jennie Hammar
har börjat blogga igen. Jag säger bara härligt!!!
http://jennie.elle.se/

Tjing

Jag hörde att kvällen var ung ;)
Har vandrat en heldag i Vålådalen, sååå vackert men det blåste
himla mycket. Men det var så trevligt och mysigt! Efter hemkomst, god middag och
ost och vin framför tv:n. Men som sagt, kvällen är ung!
Tjing ;)

Underbara Fredag....

Love IT!

RSS 2.0