God Jul

Skicka aldrig mig härifrån..
Skulle kunna sitta i mina föräldrars hus dag ut och dag in, och skylla på att den iskalla kylan gör att jag slipper gå ut
Får ångest bara jag tänker på Östersund och parasitvattnet..
Jag pallar inte att åka på den dyngan en 5:e gång..
Vill bara kunna halsa vatten när jag vill
Sen är det andra faktorer som spelar in oxå
Jag mår bra här med min Casper
Mammas mat
Pappas skämt
Allt..eör mig
Jaja..nog med gnäll
Ser framemot Nyår med snygga tjejerna och Lite Skånepågar :)
Fick fina presenter oxå..pengar o presentkort..
Så nu när jag och lilleman flyttat till nya lägenheten ska vi inreda med en helt annan stil..:)
Och då passar presentkortet perfekt..
http://www.pigkammaren.se <--------Osynlig Länk
Så God Jul på er alla där ute.. (i 40 min till)
Kram och julkyss

Dan före dan....

Ja det är bråda dagar nu. Men imorgon är sista dagen och sedan jul ledigt. Jag har haft skolledigt i några dagar, men inte jul ledigt då jag har jobbat. Men efter imorgon....då ska jag bromsa upp, känna efter och vila. Längtar!!!
.
Kallt och dagen har känts lång, men det gick bra. Efter det blev det ärenden av sista slaget och en mycket lättsam, men god, middag med Elin. Ett av de bästa idag var det korta men härliga samtal jag fick med min gudson. Blev väldigt glad <3
.
Nu har jag försökt packa, kommer ha mycket med mig på jobbet imorgon eftersom jag inte åker hem efter, utan åker till päronen på en gång. Är rädd att jag ska missa ta med mig något...
Ska även lacka om naglarna då det tar rätt mycket stryk när man slår in tusentals paket. Kanske hinner läsa en tidning oxå. De visar sig! Men nu säger jag stopp för dagen.
.
Hipp Hopp Stopp

Förkyld men glad

Jag är så toppenglad, förutom att sälja massa parfymer sa jag jobba på Dekoration några timmar varje dag denna vecka. Men jag är så himla förkyld...mitt huvud är varmt å jag ska leva på piller idag, men sååå himla kul det ska bli!! Jobbar till halv 9 idag...kommer vara trött.
Macy var så söt igår för jag kände mig så ynklig å då kommer hon å somnar hos mig å lägger tassen på min hand.
Julgranen lyser å det är MASSSAAAA snö ute!! måste lägga upp bild sen.

Ha en toppendag mina små nissar!:)

En trött jag....

Åh vad jag är slut som person!!!
Hela veckan har jag varit på skolan hela dagarna. På torsdagen skrev jag tenta och en timma senare infann jag mig på jobbet. Efter det var det dags för trevligheter hemma hos mig med tjejerna och sedan begav vi oss till Oscars. Vi hade en jätte trevlig kväll. Tack tjejer!!!!
Dagen efter började lite trögt, men 12.00 började jag jobba. Det var en av de längsta dagarna på länge. Efter jobbet var det dags för glöggkväll hos Elin. Vi åt gröt och skinkstut och drack glögg och delade ut paket. Det var mysigt men jag var sjukt slut i kropp och själ! Lördagen var det bara upp och hoppa då den återigen bjöd på jobb. Dagen gick bättre än förväntat. Gick hyffsad fort!
Kvällen har bjudit på tvätt i tvättstugan, julklapps inslagning, tv och vin!
Jag är fortfarande slut som människa. Men en lugn kväll och sovmorgon kommer göra susen!!!!!
Snar jul, ska bara jobba lite först!

sweet home...

Är heeellltt underbart att vara hemma...nu sitter jag å tittar på granen, ja den riktiga granen jag o tommy var å köpte igår. Har aldrig köpt en gran men så gör man här i skåne serruni:)

Först var vi på bauhause...200 kr för en gran, oki, de var ju en fin gran....efter ett tag började vi inse att dessa kosta nästan 500 kr, de billiga var på ett annat ställe....OMG där hittade vi 5 riktigt ledsna granar...de såg ut att vilja dö...eller vissa var nog döda...happ...men då åkte till en korsning där jag sett massa granar å där..där var den vår gran...så fin!! å bara 200 kr...kungsgran ta dig i....svensk spretig julgran får +++++

...nu ska jag åka å handla å göra ischoklad...fick lite ångest i går när jag såg att cocosfettet hade 900kalorier per 100 gram...haha lite vääällll....men nu gör jag det, nu ska det bakas!! peppisar å lusse me' å lite mer:)


Trött, mätt och belåten!

.
Glad, mätt och trött!
Hemkommen från en utsökt middag med jobbet. Men nu
är jag trött kan jag lova. Lite tv och sedan sängen. Imorgon
väntar en heldag på skolan igen!
Ma råkes!
.
Ps. Har premiär på mitt fina röda Lanvin halsband!

Tisdag och jobbmiddag!

Jag lovar bilder men kommer inte till skott då jag inte har en kamera. Jag tar bilder med mobilen och tar mig inte tid att lära mig hur man ska göra för att få ut dem på bloggen. Säkert skit enkelt!
.
Nu har jag kommit hem från en heldag på skolan. Nu inväntar jag tills jag ska fara ner på jobbet för möte och sedan julmiddag på Mark Twain. Ska bli mysigt!!!
Imorgon är det en heldag i skolan igen.
.
Några bilder jag iaf ska visa är på mina läppar som har gjort en liten förvandling.
För fem dagar sedan fick jag och Elin testa restylane på jobbet.
Vad är då restylane?!
Jo, restylane® slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden.

.

Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 10 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen.

Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på en  hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

.

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta,

vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten.

.

Här är dagen efter och där svullnaden fortfarande är rätt stor haha

.

Här är idag, fem dagar senare!

Om jag inte skulle säga något så skulle jag gissa säkert att ingen skulle kunna

lista ut det. Men jag är nöjd och det är det som är viktigast!!!! =)

.

Nu ska jag byta kläder inför middagen!

Tjing!


Is å skratt

Gamla tider på isen...hur många år sedan är detta?:)


På tur

Idag ska vi ut o upptäcka Dalarna...Lisa å jag klev upp å gick med våra pullkur ( haha lät konstigt men stavas så? )ner till tvättstugan. Tänk er att behöva ta på er täckbyxor å gå i 10 minuter för att kunna tvätta haha. Men vi har ju rent vatten så jag ska inte klaga!

Vi ska åka å se hur de gör dalahästar idag tror jag...blir kul!
Have a nice day!!


Äntligen helg!

Äntligen fredag och tentan är över. Vaknade 5.26 och var halvt som halvt vaken fram tills klockan ringde ca en timme senare. Tentan kändes bra och jag var klar redan vid 10.00. Så sedan var det helg, skönt! Flängde runt på staden med Linda och hade trevligt. Hittade faktiskt två klappar. Bocka av tack!
Sedan satte jag mig på bussen hem. Imorgon ska jag på dop vid 13.00. Sedan vid 18 tiden åker jag tillbax till staden på festligheter. Det vankas bland annat 30 år fest! Men utgång iaf....trevligt! =)'.
.
Bilder imorgon!
Är lite piggare då!
Tjing

Produktiv dag

Snart är veckan slut...typ! Idag har varit en fulldag med skola. Efter skolan har jag gjort ärenden, lagat matlådor, vikt tvätt duschat, slagit in ett paket till och kollat runt lite i garderoben. Härligt!!! Har hittat lite saker som hamnat längst ner och som jag annars inte ser med blotta ögot när jag öppnar garderoben/lådan. Det resulterade i att jag hittade min outfit för morgondagen =) Ska ta kort imorgon bara för att visa. Är dålig med sådana bilder, eller rättare sagt är jag dålig med bilder överhuvudtaget. Tycker det är kul och kolla in dagens outfit på bloggar. Ser inget trist i det för fem öre. Frida Fharman (favvobloggare) är väldigt duktig och det ger mig inspiration!.
.
Nu värmer jag mig med Blossas glögg, mina händer har varit iskalla sedan jag kom hem från skolan och det är nu som det har börjat fått värme. Lite Greys på det här så. Produktiv dag. Har även börjat packa inför fredag för imorgon kväll går i princip bort då jag har ett bokat möte ;)
.
Trevlig kväll!!!

6 december

Måndagen är igång och den har börjat bra. Morgon var väldigt trög, men när den väl kom igång blev det bra. Har varit på skolan hela dagen. Pluggar för fullt och även om det blev en del avbrott ( skratt skratt och åter skratt) så tycker jag ändå att det har gått bra, el hur Linda?! =) Ibland skrattar vi så vi gråter och många
måste tro att vi har nå fel. Men de bjuder jag på. Vi kommer leva länge pga det!!!
.
Har gjort massa ärenden och bland annat slagit in paket. Är kanske 80% klar med mina
julklappar. Känns skönt! Nu är det relax framför tv:n och snart sängdax.
Imorgon en ny dag på skolan och sedan tvättid. Känner att jag inte har
mycket tid för mina kära omkring mig vilket jag får dåligt samvete för. Men det
jämnar väl ut sig på något sätt. Tillslut kommer all tid man behöver och kan
umgås och höra av sig till folk!
.
Nu Hollywoodfruar och sedan godnatt!
.
A sneak peak på mina polka-paket

Home Sweet Home

Ja det är verkligen borta bra, men hemma bäst. Nästan precis kommit hem. Haft en jätte mysig helg men nu är det laddning inför en tentavecka. Sedan efter tentan sätter jag mig på bussen igen, ska på dop på lördagen. Så det blir lite hit å dig för min del.
.
Har inhandlat 5 liter vatten, 2 liter juice och 1,5 liter mjölk....kommer nog klara mig ett tag =)
Sitter nu med ett glas glögg och har tänt lite ljus....!!!!
.
Tjing

Andra advent

Ja söndag och andra advent. Här har det varit fullrulle sedan frukosten vid 8.00. Har hunnit med lite allt möjligt från tentaplugg till leka med Ella och farmors sminkväska. Har hejjat på damerna i jaktstarten och jag kan inte rå för att bli hemskt nervös vid skjutningar. Älskar det! Nu är lunchen intagen och vi väntar in päronen innan vi beger oss hemåt. Får se om jag hinner med någon buss eller om jag får åka hem imorgon!
Tjing

lördag forts...

Lördagen är snart slut, kan konstatera detta:
.
* Saffrans te är inte så gott
* 4 åringar förbluffar en mycket med deras tankar (jätte gulligt)
* Gillar hårdbröd mackor mycket
.
Annars så:
.
* Är jag lite mindre uttråkad nu
* Skulle vilja slippa huvudvärken som förföljer mig varje dag (jädrans parasit)
* Hade mer än gärna köpt mig en ny jacka då jag är döare än döless på den jag har
.
Har inte så mycket annat vettigt att säga....
Återkommer imorgon efter ( en förhoppningsvis) god nattsömn!
Godnatt

Lördag kväll

Igår for bilen till Täfteå till bror med familj. Mysigt värre och vi hann med staden innan vi kom hit till en god middag. Hittade bland annat en kofta/tunika från Monki på 75 % så det blev lite fynd. La undan ett par skor som jag idag var och hämtade ut. Jag och mor for in en snabbis på staden igen innan det blev skidskytte på tv:n. Synd att det inte var i närheten en pallplats för Sverige. Imorgon kanske?!
.
Nu har vi ätit middag, bror och sambo är i Övik över natten, så vi agerar barnvakt. Men de är så förtjusta i farmor och farfar. Jag sitter uttråkad efter ett lååångt och tråkigt finskt barnprogram som var på barnkanalen. Det är höga ljud och stoj och nej tack....inget för mig i längden. Men mysigt är det och få träffa dem iaf! Världens sötaste!
.
Kan jag vara lite trött måntro?!
Blev inte mycket sömn inatt......
.
Ting

Välkommen december!

Just hemkommen. Lång dag idag. Men den har bestått av mycket skratt. Tack och lov för det!!!
Igår hade jag en liten glöggkväll hemma med Karlsson och Nilsson, kände att vi behövde lite sporre att
orka med dessa långa pluggdagar. Mycket trevligt!
.
Har ju glömt att berätta om min (enligt mig) roliga julklapp. Den kommer
att "anlända" nästa vecka, eller man kanske ska säga inträffa. Jag ska nämligen få prova restylane :)
Detta är för mig väldigt spännande då jag jobbar med det jag gör och jag som dessutom älskar att prova
nya saker som jag aldrig testat förut. Så jag hoppas på bra resultat! Tur vi är några från jobbet
som ska göra så vi får stödja varandra. Får väl lägga ut bilder sedan!
.
Som sagt va nyss hemkommen från en konsultation av bossen ;)
Nu ska jag packa väskan för imorgon åker jag till mor å far. För på fredag styr vi
kosan till Täfteå. Vi ska agera barnvakter åt brors två barn. Ska bli så roligt å
träffa dem, för det blir alldeles för sällan.
.
Annan rolig sak är att imorgon får jag buss sällskap när jag åker för Nina
kommer sitta på samma buss. Yihoo!!!!!
Känns oxå som en evighet sedan, och ja...det var det!!!!
Så bland alla tentor jag har framför mig har jag även en massa roligheter att
se fram emot. Dessutom så fick vi veta idag att vi vann tredje pris på skylt-
tävlingen på jobbet. Känns roligt då man filurade en hel kväll på den förra veckan.
Så det ska bli middag för den slanten!
.
Nä, packa var det nu!
Tjing

RSS 2.0