Brumm brumm med bilen...

I går körde jag för första gången långt i mörker, med ena halvlyset som inte funka. Att blända av helljuset var inte heller min grej, svårt att komma ihåg men de var snälla och de 75 av 100 som jag inte släckte för påminnde mig Tack! alla snälla bilar. De ville mig bara väl, trots att jag från början blev arg för att de tände helljuset mitt i fejjan på mig!!

Idag blev jag förvånad, gick igenom högen med post som jag fått, å där ligger en avi från aftonbladet. Hämta ut paket är för stort! ( ? ) aftonbladet ? va jag fattar inget ??  Jaja jag är ju så nyfiken så jag åker fort till ica å hämtar ut de, står å tänker att de är säkert nått psyko som skickat en arm eller nått, han tar toklång tid på sig att leta efter paketet...men de måste ju lukta eller läcka om de är en arm, kankse ett huvud...fan vad vidrigt tänker jag, vem är så sjuk att de vill skicka ett huvud o vems huvud då ?...gu hur tänker jag ? de är såklart inget huvud, de är säkert nått bara, han kommer äntligen ut med ett vitt vaderat kuvärt, mindre än ett huvud och en arm....Puh!! öppnar direkt i affären o ser till m in förvåning en stor pepparkvarn ( typ 30 ml), en potatiskalare o en disktrasa...vad är detta?

Jo det är en lapp med

Årets hemmakock 2009
Du är en av 25 delfinalister i Årets Hemmakock 2009
Mvh// Magdalena Kvarning
Chefredaktör Tasteline

Haha shit jag anmälde mig ju till en tävling typ i augusti å hade helt glömt bort de. Kul!! Haha jag har ingen behov av en sådan stor papparkvarn men vadå, jag vinner ALDRIG nått, jo jag vann ju en kvast på julskyltningen i Hoting 1997, härre gud höll på att glömma den.

Kram på er alla monster där ute

3 dagars ledigt!

nu har jag äntligen ledigt i hela 3 dagar!! som jag har längtat!! jag har varit snorförkyld och egentligen bara behövt ligga under täcket och försöka kurera mig, men har inte haft något annat val än att bara dra iväg till jobbet o se glad ut..men nu är de by by jobbet för några dagar..

blev intervjuad av två killar igår från PA programmet, gick bra och jag kände att den utbildningen ändå skulle kunna passa mig..=)
men får vänta till hösten först..

är barnfri nu i 2 dagar, känns konstigt utan min lilla prins, men jag måste lära mig att jag kan faktiskt ha kul iaf och att jag är ingen dålig mamma för att jag har kul själv oxå..

imorgon är det Halloween festen, hoppas den blir riktigt kanon!
Men de blir den nog!=)  hoppas på utgång efteråt oxå..

"om du försvann från mina tankar och känslor skulle allting då bli bra?? så måste man tänka..
men då kommer tankarna om vem som då skulle kunna tänkas lyckas täcka igen såret?
eller är såren så djupa att ärren blir långvariga? och att får man får lära sig att leva med dom livet ut?.."

kokokokokokokokookokooookooooooo

you know i want you, you know i need you, you know i want you...la la la..
damn it! im fucked up! hur lyckades jag?!!

ligger såklart i feber nu, ögonen hänger ner på mig..och näsan rinner..men jag ska fan klara av att jobba klart de här två dagarna oxå, har sämsta ekonomin ever!

tittar på det  dyrbaraste jag har, min fina casper! bäst bäst!

har äntligen fått tag i ninis oxå, så nu har jag pratat av mig lite med henne!

nej jag måste sova nu..

natten



Onsdag

JA nu sitter jag här klockan fem. Tror inte att jag har varit ledig den här tiden på lääänge. Känns konstigt faktiskt, lite halvt rastlös. Men jag ska precis springa ner till tvättstugan. Sedan väntar jag fika besök av makarna Ivarsson.
Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag, seminarium på skolan, onödigt egentligen men jag gick ändå. Vi har skrivit tre uppgifter som skulle muntligt redogöras. Första uppgiften hade jag sämst koll på och såklart bestämde sig min grupp att den ska vi redovisa. Så vi gick upp in för alla och jag hade typ inget att komma med, pinsamt =)
Hade mycket hellre redovisat sista uppgiften som jag hade stenkoll på. Men men....
Har en halloween outfit i fall jag i sista secund bestämmer mig för att gå. Men jag vet inte än, borde verkligen bara plugga plugga plugga. Men det är väl d dagarna är till för....?! Eller? Ja den som lever får se.
Nu ska jag springa ner med tvätten innan jag ska baka......hehe
Tjing

jo..

Över dörren till mitt hjärta skrev jag:
"Genomfart Förbjuden!"
Men kärleken kom skrattande förbi och ropade: "Jag går in överallt!"

Herbert Shipman

Jag är helt omtumlad,
förväntan gör mig yr,
Den njutning jag upplever
är så underbar
att den förtrollar mitt förstånd.

Willliam Shakespear

Lite bilder mer sen...:)

Hej hopp, hade toppendagar i Stora äpplet, alla snackar om att de ska vara så jävla bra ställe, å vet ni vad? De hade rätt:) Toktrevliga människor tror jag gjorde det mesta, jag tror vi fick hjälp av minst 20 trevliga människor. De gjorde allt för att få oss att hitta överallt osv. Frihetsguddinan var en pluttis ( säger jag som tror att jättesködpaddor skulle vara stora som hus haha)  men ändå nått man måste ha sett vi var där så tidigt som 9 på morgonen så det var lite mulet men fint när solen gick upp...sista bilden förstår ni hur den smaka hihi mums

 

 

Mums!!:)

 

Fortsätter senare, ikväll har jag o 3 till hafft myskväll med klassen som projekt, de blev jättelyckat! Lägger upp bilder sen haha, gu jag tycker de är så jobbigt att ladda upp bilder därför jag måste förminska dom innan.

 

 


Tisdag

Nu säger jag godnatt Sverige. Lämnat in uppgifterna i skolan idag. Städat och donat, hann med en sväng på staden oxå. Blev bjuden på espresso på Cervera, så nu vill jag ha en egen maskin! =) Sedan stötte jag ihop med Sara så det blev en fika där, alldeles för sällan.
Nu har jag bara tagit d lugnt och kollat in desperata hemmafruar. Nu inväntas sängen....
Har by the way testat Blossa 09 idag, god. Men snacka om att smaken kommer fram, clementin!
Nä god natt, nu ger jag upp för idag!

snoriga näsa

komiskt!! whats goes around comes around! 

har varit ledig idag...hur skönt som helst! men känner mig jätte förkyld o hängig nu..har bara kutat till doktorn o varit på stan med brudarna..nu sitter jag o snyter mig o caspers näsa bara rinner..han ligger här o tittar på bollibompa och vill att jag ska klia han på ryggen (vilket släktdrag..jag är likadan) haha
imorgon väntar jobb hela dagen lång så man har ju verkligen något att se framemot..hmm eller?!

nu ringer mamma så nu ska jag surra ite med henne innan jag tar o nattar mitt lilla troll!

natti natti

dont bring flowers after im dead..

eko eko eko i min skalle..har hassle i huvudet..låten går bara runt o runt...



Dont Bring Flowers (After Im Dead) - Erik Hassle

pengar?! mobil?!

ursäkta att ingen kunde nå mig igår..mobilen dog och jag la undan den..och nu hittar jag den inte!!!!
och det går ju inte att ringa på den för att leta rätt på den...kul! måste bara komma ihåg var jag kan ha varit..

löning kom, löning gick...

Arlanda....

Happ så kunde man inte hinna med tåget som gick vid 8 utan gatt vänta tills nu, snart om en halvtimme bär det av till Leksand, kvällslektion som jag må gå på gör de ju inte bätte...sjukt trött!!

Vi har hafft de tokbra iaf, ätit massa o ofta handlat ( myccket smink ) men de behöve jag ju, bygga på lagret...en Dior mascara kosta 170 kr i stället för 320 som i sverige så jag är nölj, trodde dock att de skulle finnas på flygplatsen så jag skulle köpa 2 till men det var en apkass flygplats med knappt nått...jag fixar bilder på vad jag handlat sen me:) Jag får nu leva knapert denna månaden för jag gick över min budget :( drygt men annars hade jag ju köpt allt andra sen dyyrare i sverige.

Nu ska jag sova på tåget, känner mig som en luffare haha, man är inte snygg när man åkt läänge...usch dusch next.

Pratat med lindus kulabandula :))

Måndag

Ja nu tar vi nya tag. Det är måndag och en hel vecka framför sig. Denna vecka kommer att bestå av inlämning av uppgifter + seminarium. Jobba lite och sedan börja tenta plugga.

Hoppas att jag hinner ta d lugnt också, förra veckan var hektisk. Var sååå trött i slutet av veckan…men helgen blev bra ändå! Lite mer sånt tror jag.

 

Nu ska jag iväg på skolan, sedan ska jag på en lägenhetsvisning och sedan ner och jobba i ett par timmar. Kvällen hoppas jag blir lugn. Borde fortsätta min städning som påbörjades igår.

 

Till helgen är det halloween också. Vore så skoj att göra något, men jag har inte bestämt mig om jag får än med tanke på tentan som ligger och pyr. Men jag har en liten snäll outfit i baktankarna i fall d skulle bli  något….

 

Dags att börja dagen….

 

Tjing

 


vilken bajsmacka!!

j-vla mycket kärleksfilmer som ska gå nuförtiden.. jag både älskar det samtidigt som jag hatar det...
denna egentligen riktigt bra film gick ikväll, men kände inte för den ikväll..

har skött mina kort så sjukt fel på många sätt.. hoppas bara att allt får bli lugnt och skönt någon gång. 

men mitt hjärta det slår fortfarande..
synd är att min hjärna och hjärta inte funkar ihop..
vet inte om det är för att det är höst och oktober månad..något äre som spökar iaf..

imorgon väntar en ny dag på jobbet..yippie (hmmm)
men sen är jag ledig. men ska iofs till doktorn med casper det första jag gör men det är iaf en ledig dag!
ser även framemot helgen då mamma o pappa kommer hit!

natti natti alla!

söndag..1 dag kvar!!

Nu är helgen "äntligen" snart över..men jag ska inte klaga den har varit bra..är ju betydligt skönare att jobba helg än vardagar!

har hittat lite fin fina kläder till på lördag..hoppas ingen drar sig ur bara och att vi får en dunder kul kväll! =)

casper har gått o blivit helt sjövild, men han är fortfarande världens snällaste och goaste.. mammas skatt!!

imorse gick jag till jobbet, tog lite tid men var riktigt skönt! men på eftermiddagen hade jag tur att få skjuts av bästa nettan, hade väl frysit ihjäl annars..=P
men jag ska försöka hinna gå till jobbet imorgon, kändes bra för kropp o själ..vet inte vad jag riktigt gjort nu på slutet men vikten går bara uppåt verkar de som..
det vill jag ändra nu så jag ska försöka dra mig själv i kragen och se till att jag tar tag i min kropp!! ta tag i mig själv överhuvudtaget!!

känns fortfarande konstigt med en massa saker, förhoppningsvis blire bättre, men i nuläge blir det bara konstigare o konstigare för var dag som går..
hade mitt liv sett annorlunda ut så hade utgången var helt annorlunda..det vet jag..kanske har jag sumpat något riktigt fint, och som jag inte får tillbaka..men allt sånt får tiden utvisa..vill bara sluta tänka så mycket..

nu ska jag se klart pettson o findus med den finaste innan han ska sova!=)

godnatt mina vänner!


OCH NINA.....jag ser framemot att se bilder från N.Y!! =))




tjollahopp nu är en dag av min helg gjord!

har haft en sju dundrande bra dag på jobbet.. blir så kul och bra med rätt människor! tack nettan och stefan!=) ni är så bra! Har riktigt kul med nettan vid min sida.. =)

igår hade jag en trevlig kväll oxå med a lot of vine, massa kex och ost och härligt sällskap!=)
mer av sånt va pillan?=) men jag somnade in rätt gott oxå eftersom jag var så himla trött!

nästa helg är det ju halloween oxå, då blir det maskerad till 100% och en ev utgång...det ska hur som helst bli riktigt skoj!
måste bara fixa maskeradkläder m.m.

hört en massa fina låtar idag, nettan hade en massa fint att lyssna på oxå. men när the killers kom med en liten favorit som sätter igång mina minnen då brister man lite inombords.
som lena ph säger -" ont de gör ont"
men en annan låt som är såå bra är "i got a felling" med black eyed peas

nu blir e fisk till middag! Bra med lite omega fetter..kanske lite besök hos syrran ikväll!=)

trevlig kväll alla...



http://www.youtube.com/watch?v=cMPr_WeKSTk

New York...

Idag var dag 2, nu ar jag trott som bara den. vaknade 2 i natt jattepigg, sen blir man inte sa pigg nar kvallen kommer ( dod ):) men vi har strosat runt hela dagen, lite shopping men pengarna ar typ borta redan!? ( tror vi atit upp dom ) har nyss varit a kakat middag, vi satt ute, det ar 20 grader har sa de kanns som att vara "utomlands" haha. Ni fattar! i morgon ska vi till stora grona fru anka...haha naa statyn, skulle boka att ga upp i kronan men det var sa bokat att nasta tid ar i januari...

Nu ska jag ga a lagga mig trots att kl bara ar 7 ( 2 pa natten hemma ) sa jag ar pigg tills i morgon...

Gar daligt att lagga upp kort da de ej finns usb utag pa datorn...fixar de nar jag kommer hem!

kramis bananis


Utlovade bilder...


Hej hopp trevliga dag

Ska försöka mig på ett inlägg, hoppas d funkar. Ja jag följer bara efter er andra jag. Det är fulla dagar. Trodde jag inte hade något att göra denna vecka förutom jobb å skola, men på något sätt är det fullt upp JÄMT! Tre uppgifter på skolan ska göras tills tisdag. Jag jobbar varje dag + lördag, då cheferna är på semester. Försöker hinna med att träffa alla, men ändå hinns inte allt/alla med. Kan jag få fler timmar på ett dygn tack?!?!?!

 

Ska iväg och träffa skolgruppen nu snart, sedan innan jag börjar jobba ska jag träffa den ”nya” fru Ivarsson på en fika. Måste höra hur de känns och lämna igen lite grejer som jag fått med mig!

 

Som sagt var jag på bröllop i helgen, helspäckad härlig dag. Ska se om jag kan visa någon bild senare ikväll. Det var fest hela dagen lång och helt spontant drog jag ett tal inför alla vid kaffet =) Känner mig stolt över hur hyffsat bra det blev!

 

Sedan är jag ute i svängarna som Linda och går på visningar. Vill så gärna flytta till något större så det är lättare att bjuda över folk osv. Är så trött på detta lilla krypin som jag bor i.

 

Nä, dags att gå!

 

Trevlig dag på er!

 

Tjing


ledig dag men aldrig ledig

hade sovmorgon idag..var skönt att få sova lite längre än alla andra jobbdagar. vaknade inte av att casper kissade ner mig i natt iaf, vilket var bra! =P
han är verkligen inte pigg..ska ringa doktorn idag så att de kollar upp lillen..han har typ alla symtom på
svininfluensan..
är så mycket konstigt som händer nu.. väntar på provsvaren nu från Umeå..
sen så blir det mer o mer "prickar" på mig, och nu har casper likadana..känns som om vi är sjuka familjen..

var som sagt o kollade på lägenheten igår..och vad jag ville ha den!! inte för att det var världens snyggaste (för det fanns ju lite att göra) men för att den var perfekt på något konstigt sätt! sen så är det ju kul när det finns lite fix att göra på den! vill verkligen bort från den här lägenheten o världens otrevligaste hyresvärd!!!
vill  bara få lite ordning på mitt liv någon gång. och en stabil bostad skulle ju vara en trevlig början!

måste bara säga att det är helt sjukt vad många missförstånd det blir runt mig..men det kanske e därför man kan prata om det??!!

"När du stod där så smälte jag i några sekunder..."

nu ska jag göra lite frukost till världens bästa son!
han ska nog få frukost på sängen idag för att han är så snäll!

have a nice day!!


confused...

jag är så sämst på att uppdatera..men vad har hänt/händer?!

nina är i new york nu.. jag är sååå avis!!

själv är jag mer förvirrad än vanligt..tankarna på helt annat håll..för många minnen antar jag..

har haft en kaos artad dag på jobbet idag (jo ..mer än vanligt) men som tur är finns det ju några sköna människor runt en iaf..

helt luspank!

laddar för halloween

fryser

mätt (gjorde potatisbullar med stekt bacon o lingonsylt)

just nu väntar jag på att gå på en lägenhetsvisning.. jag vet inte om jag får lån för den men jag verkligen tror på den här 2:an ..håll tummarna!! =)


här kommer en låt med Mariah Carey..
älskar den så..eller så är jag bara kärlekskrank?!

http://www.youtube.com/watch?v=THuTW5ZO0WM



Zzzz...





Kreativa dag...

På förmiddagen hade vi projektledning å sen på eftermiddagen börja vi va kreativ igen, 2 veckor sen sist nu så de var toppenskoj:) Vi fick 3 soppåsar att skapa ett plagg av, de var jag lisa å jessika. Vi gjorde en klänning som vi faktiskt blev riktigt nöjda med, iaf om man tänker på att de bara är påse o lim som vi använt.

å så skiss och perspektiv från 17


Borlänge å utgång igår

I går vid 11 kom vi på att vi skulle sticka till borlänge å kupolen, jag hade ju inga pengar att handla för eftersom jag ska spara dom tills i veckan, men solen sken såå i mina ögon när vi åkte dit å jag har tappat mina solglasögon ( hitta de i morse haha ) ja iaf så hittade vi solgasögon för 29 kr st på guldfynd av alla ställen, toppen!! jag köpte 3 för jag är så jäkla slarviga med mina å slänger de hit  å dit. Sabbade ju bara 3 st när jag var till brasilien. Ja iaf de på bild 2 ser apfula ut på bilden men är faktiskt jättesnygga i verkligheten, bågen asså:) sen om de passar på mig skiter jag i haha.

På kupolen har de ett ställe med massa glass, ni vet sånna dära som ser jättefluffiga ut. Massa smaker! red bull tex. Jag är ju ingen glassälskare men de blev en glass ändå :) Nutella å jordgubb.

Sen på kvällen var vi ut, först till några i klassen, blev ganska många där å sen ut, gick hem ganska tidigt, var så trött!!  I dag ska jag plugga, på riktigt


Kallt i morse...

i Morse var det klara färdiga gå, kallt som bara den sprang vi med stykbrädan för att få bästa plats på noret ( stan ;) vi sålde klart på 1,5h vi skulle ha 4h men vi frös så och sålde så bra :) höll på att krocka in i ett staket, typ en meter ifrån, jag hade en stor termos med kaffe i framsätet på golvet å så trillar den till och jag ska rädda den och kör rakt mot ett staket!! oj! jaja.

Bild på påklädda jag o helena, vi frös så att vi inte kunde ha våra fina dukar på huvet haha


Bak i 7 h...puhh men kul:))

Hej hopp, i dag har vi hafft kul dag, var trögt från början, vi har företagare för en dag grejs, nån utifrån har varit och hafft föreläsning om entreprenörskap och företagande, i morrn har vi uppgifft 3 och tre att ha ett företag i 4h. Vissa har tjänat flera tusen, men vi kom på att vi skulle baka haha och stå utanför ica å sälja, enkellt men kul, det går ju lite ut på att tjäna pengar ( inte för att vi kommer att gå mycket + )....sen tänkte vi nog inte på att de skulle ta en sån tid...att baka i en micro/ugn, ett bröd i taget...ni förstår....

jaja frågade ica om vi fick stå utanför...jag beskrev de såhär smart - hejsan min klass ska sälja bröd här i morgon skulle man få stå utanför här ( han såg ut att tro att jag gick i 9an) så de gick bra haha...guu må läägga upp bilder i morrn!! Ni kommer att skratta...haha...vi ska ha en strykbräda som bord, med nån gardin på som vi hitta på skolan som duk...haha tur man inte bor här, skämma ut sig totalt!

jaja miljonärer next

Natttis

Stejn i Helgen som var...

I helgen var jag som sagt vad hemma, sjukt skönt att få komma bort från skolan o skrubben ( där jag sitter nu:) ett tag. Va på ica Maxi 3 ggr...haha...får passa på. Jag å Lindus var ute på lördag, alla fulakorten vi tog är apsuddiga , hatar kameran!! Haha tradition att ta fulisar nu , eller hur mellen!:) Nu idag har vi hafft färglära hela dag en, jätteintressant, men mitt huvud sväller över. Borde läsa nu men jag orkar inte haha.

'

 


Tjohoo...

Nu för tiden skriver jag blogginläggen i Word och sedan får jag klippa in det i bloggen efter, på så sätt är jag inne på bloggen under så kort tid som  möjligt och möjligheten att jag kastas ut är mindre! Tadaaa….

 

Iaf undrar jag om någon har sett ”Top Model Australia” ? Jag har sett några enstaka program och det roliga är att i några avsnitt har de alla varit hos en känd designer, Alex Perry. Och som man kan se i programmet så har han sin affär i huset där jag jobbade. Tycker d är väldigt skoj och se….får en att minnas tillbaka.

 

Idag är det först skola. Vi har en gästföreläsning, vilket oftast är intressant. Sedan ska jag iväg och jobba någon enstaka timme. Efter det har jag en middag att ordna. En fullspäckad dag. Sedan har jag och min grupp börjat kolla på C-uppsatsen som vi ska skriva. Dags att börja i tid…

 

Och by the way….jag fixade tentan som jag var lite orolig över. Glad över mitt resultat =)

 

Ma råkes…


Gomorrron gomorron!!

Ville bara haka på S som sett bonde söker fru, jag tycker alla bönder var så gulliga haha tänk att inte hafft ett förhållande sedan 1984, snacka om spännande!! haha detta blir nog en kul säsong. Shit me' jag har missat hos mig halv8 hela veckan, shit vad arg jag blir. De är ju mitt favvo . Nu ska jag packa sista grejerna sedan drar jag till Sund efter lunch!! yiippiieee jag längtar så. Fatta hela stan är ju typ omgjord sen jag var hem sist hihi är så spännande!!

Möhippa forts.


Ska snart börja plugga...

Måste bara visa va fiina grejer jag hitta på forever 21 hemsidan...hoppas de har samma i  butiker :)

 

 


Möhippa

I lördags var det dags för Möhippa för Anna. Vi hade en jätte rolig dag och kväll full med aktiviteter och fullt med…..dryck! Ingen var nog så värst pigg på söndagen. Ett minne iaf =)

 

Visar lite bilder nu och mer kommer senare…bloggen vill som sagt inte var på min sida!


Borde....

Fixa för redovisning i morgon....meeenn jag orkar inte, hittar på massa annat. Jaja ska ta tag i de nu, tror jag tog ut mig förra veckan haha. Vi har egentid idag å skiss o perspektiv lektion från 17-19 i kväll...ska bli intressant å se hur de blir...sen ska jag å hon jag har arbetet med i morrn skriva klart arbetet efter 19....orkar inte så sent men det får bli så iaf:)

Hoppas ni får en bra dag allihopa!

Vill ha!

http://www.stadium.se/sport/vintersport/klader/097487/everest-u-lng-down-jkt-f09






with you..

http://www.youtube.com/watch?v=P6HYimHlj4E

 

bra skit!


Jag förstår att jag inte är som alla andra...

jag vaknade nämligen kl 06:15 i morse, var jättepigg var helt omöjligt att somna om, fick gå upp å göra lite ris med kyckligngryta som jag gjorde i går kväll och lite chokladpudding till efterätt. Mums!! Inte mycket program att se så tidigt, men jag har sett nanny o AFV...nu biggest looser!! ( väntat ) I går var jag hos grannarna å såg Idol

Baka bröd...

Nu står de o jäser förfullt, mina tekakor. Jag har börjat exprimentera med vår microugn, de är en micro som man kan använda som ugn, de enda jobbiga är att den är liten och låter som en micro hela tiden man tillagar nått, 1h i går för en potatisgratäng. Jaja jag är iaf glad att den funkar:)

Denna vecka har vi hafft projektvecka. Jag o tre från handels har jobbat tillsammans. De har gått toppenbra, vissa grupper har grälat öppet så jag känner mig jättenöjd att de gått så bra för oss. I morgon har vi redovisning som jag ska fixa nu.

Anna är i Malmö hela helgen, så jag har AF hela helgen, kom å roa mig ni som vill!:) Nästa helg kommer jag hem iaf!! hela 3 och en halv dag * yihaaa*  passar då jag inte varit hemma på läännge nu känns det som:)

Nu ska jag plugga in grejset å palla in tekakorna i micran...mm så gott de blir;)
Kramis

RSS 2.0