Rösta!

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=a6HrAnLwqBi8jvTLxqZ8clTfp7rVN71m38T3#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_a6HrAnLwqBi8jvTLxqZ8clTfp7rVN71m38T3.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=a6HrAnLwqBi8jvTLxqZ8clTfp7rVN71m38T3#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Har gjort en bikini som jag tycker är snygg och som de flesta skulle bli riktigt snygg i, just på grund av färgen och modellen! så se till att rösta så kanske den här modellen finns att köpa nu i sommar ;)

Toppen!

Länge sedan jag skrev nu, anledningen är att det har varit tenta vecka. Idag var dagen D, och det kändes riktigt bra. For där i från 50 min senare och det borde vara ett godkänt! Sedan blev det staden med Nina och Linda. Härligt! Förutom tentan så har det varit en fantastisk fredag och nu blir det "påsklov". Har massa saker framöver jag ser fram emot. Det bästa är att det börjar imorgon. Dagen spenderas i Brånan med släkten Borg och härliga människor med pulka race m.m. Kvällen spenderas med Nina och Linda igen, toppen dag! Lovar bilder från båda!
Dagen spenderas med den här coolingen och hans familj, släkt & vänner!
Kvällen kommer spenderas med dessa snäckor!
Ser fram emot dagen och jag mår riktigt bra nu. Dock om jag önskar att fler
kunde närvara på lördagen. Har så många bra människor runt mig!
Trevlig kväll på er alla!
Ps. Sofia, önskar du kunde vara här lördag kväll, du kommer att vara saknad. Kom
hit vet jag =)

Vill äta frukost med sisters

Kolla korten när ni var i MÖ. Frukost varierade men guuu så mys å äta den med er:) Hoppas ni får en bra dag! Kramis!


Snart kommer hon..

Nina nina nina!! äntligen kommer min lilla ninis snart tillbaka till stan..även om det bara är för några dagar så är jag glad att hon är här!
Många som vet vid det här laget hur lite jag trivs i den här staden, trots alla mina fina vänner, familj osv.
Har den bästa o finaste sonen som har en stolt mamma, men jag trivs verkligen inte med min livssituation just nu.
och de mesta bottnar nog i mitt jobb..
jag är såklart jätteglad att jag har ett jobb i dessa tider, men det är ändå inget som gör mig lyckligare. har man jobbat med det som jag har i 4 år nu snart så lovar jag att man är helt tom i huvudet. Finns ingen glädje kvar och man är helt tömd på energi både psykiskt och fysiskt..sen blir man inte gladare direkt när man får lönespecen varje månad!
dags att ta mig in på högskola nu till hösten..annars vet jag inte vad jag tar mig till =(

saknar min lilla casper bus något oerhört! vissa veckor är värre än andra..

men har intagit soffläge ikväll med baby och jag e såå seg..men de e mysigt bara de!

snart april redan.. vilket innebär påsk,caspergubbens födelsedag, och mellens födelsedag oxå!=)

trevlig kväll!

ps: tjejer, är det inte dags att piffa till vår sida snart? är ju trots allt vår nu snart så lite färg och så skulle kanske passa in?

Väntar på choklá puddingen

Anna är på middag å jag å lisa har chokladpudding i kylen, eviga väntan, tror jag äter den rå:D På onsdag bär det iväg till Östersund, var ett tag sen nu. Ska jag storgästa Linduuss....Tur att du har en biffig soffa:) Saknar mina vänner sååå!!:))

Sen är det bara några futtiga dagar till Malmö, jag längtar så jag vet inte var jag ska ta vägen:)) Kommer att se ut som en packåsna men men, har två lass till att ta ner sen.

Nä nu ska jag springa till kylen *mummss*

Tänkvärt

Washington DC, en tunnelbanestation en kall januarimorgon 2007.
En man med violin spelar Bach i en timme.
Under den timmen passerar ca 2000 personer.

Efter 3 min spelande uppmärksammar en medelålders man musikanten och drar ned tempot i sina steg. Han stannar några sekunder och fortsätter sedan vidare.

Efter 4 min:
Violinisten får sin första dollar. En kvinna kastar myntet i hans hatt utan att stanna.

Efter ca 6 min:
En yngre man lutar sig mot staketet och lyssnar en stund, men tittar snart på klockan och går vidare.

Efter 10 min:
Ett barn i 3-årsåldern stannar, men modern drar honom vidare. (Flera barn stannade men blev utan undantag omgående ivägsläpade av sina föräldrar)

Efter 45 min:
Violinisten har spelat oavbrutet. Endast 6 personer har stannat för att lyssna en kort stund.
Ett 20-tal personer har lagt pengar i hans hatt, men de flesta utan att sakta in. Violinisten fick ihop 32 dollar sammanlagt.

Efter 1 h:
Musikanten slutar att spela och det blir tyst. Ingen lägger märke till att han slutar, ingen applåderar.

Vad ingen visste…
Musikanten som spelade är Joshua Bell, en av världens främsta nu levande violinister och musiker. Han spelade några av Bachs mest krävande stycken på en violin värd 3,5 milj dollar.
Två dagar tidigare spelade Joshua Bell för utsålda hus i Boston, biljetterna kostade i genomsnitt 100 dollar.

Detta är en sann historia. Joshua Bells inkognitospelning på T-banestationen organiserades av Washington Post, detta som en del av ett sociologiskt experiment om perception, smak och människors prioriteringar.

Man ställer frågan: "Lägger vi överhuvudtaget märke till skönheten i en vardaglig miljö vid en opassande tidpunkt? Stannar vi till för att uppskatta skönheten? Känner vi igen en talang i ett oväntat sammanhang? Hur många av oss går på fina koncerter och betalar dyra pengar för något vi inte har vett att uppskatta?"

En slutsats i mängden:
Om vi inte väljer att stanna till när en av världens bästa musiker spelar några av världens bästa stycken på ett av världens finaste instrument. Hur mycket annat går vi inte miste om?

Kanske dags att stanna upp ibland?


Tal idag igen...

Borde börja träna nu, på mitt tal...förra gången fick jag reda på det kvällen innan, nä nu till denna gången ska jag träna tänkte jag....men inte...igår var vi på skolan till 8 och målade en vägg. Ja lisa å cine. De blev toookbra, snyggare kunde de inte bli. Även att vi inte gillar motivet haha. Men det var finishen ( hur stavas?) som blev sååå bra!

Ny vecka

Ny vecka.
Idag har jag varit på föreläsning på morgonen och sedan varit hemma och donat. Hade jag haft min nya lägenhet nu så hade jag spenderat tid på balkongen i solen med en kopp kaffe och solglasögon. Men den som väntar på något gott heter det väl?! =)
Har precis tagit hand om mina fötter, det har bland annat fått en härlig vår kulör och gud vad härligt det känns! Jag tycker generellt att man är för dålig att ta hand om sina fötter, det är ju d som bär en vart man än ska.
Snart ska jag på mitt första pass på väldigt länge. Och med länge menar jag ca 10 år =) Men det ska nog gå bra!
Wish me luck!

Jobbigt att jobba som modell på isen...

Anna å jag var på isen, jag lekte topmodel ( anna med men de får jag inte visa moahaha ), fan va jobbigt asså...men min energi låg på topp i 22 sekunder...att nån druttat igenom isen i går fick jag veta när jag kom hem haha. Sen var jag Daniel pernilla å steven  å såg en snowboardtävling, tyvärr kom vi en aning sent så de blev typ 20 min haha.

 


Jobbig natt

Usch vilken jobbig natt....skulle göra jätte goda "varm choklad" och jag hade massa beställningar. Men jag hade ingen grädde. Vilket resulterade i att jag behövde handla, så jag gick och gick och gick. Kom nästan inte fram. Tillslut var jag på en mack hemmifrån och där hade det två gräddpaket kvar. Båda hade utgånget datum....men jag fick ta en ändå. Hm...att det ska vara så jobbigt att göra varm choklad med grädde!!
Nä nu ska jag snart på jobb och där ska jag verkligen inte göra
någon varm choklad.....tur!
Tjing

tack min fina vän

är trött o borde sova..men svårt när så många tankar håller en vaken..
men tackar mellen för en kanon kväll..skönt att få hänga hos henne! är så glad för de vänner jag har o den värme och kärlek alla ger mig.
" ett tom rum har fyllt mig med en känsla av obehag, låt mig bara vakna upp ur det här.. för visst drömmer jag? snälla säg att det här bara är en av alla mardrömmar som hemsöker mig?"

mår inte så bra just nu...
men ska iaf försöka sova nu..

natti natti

Marielle och Linda....el...Nina?!

Trodde att jag skulle träffa Linda ikväll, men tydligen var det Nina som fastnade på några kort.....Hm?!?!
Godnatt

Härligt!

Underbart med vänner!
Måste bara få berätta att imorgon är Linda ledig, den enda lediga dagen denna vecka. Men hon har ändå lovat att hjälpa mig med:
  • Mangla min tvätt som jag har, och det är mycket kan jag lova
  • Tapetsera min vägg i köket ( det är hur mycket mönsterpassning som helst)
Det hon inte vet är att jag även vill ha hjälp med att räkna min frimärks samling som jag har liggandes i 3 skolådor!
Men det vet jag att hon fixar och vill ;)
Tjing

Yes yes yes!!!

Idag satt jag på lektion o jag drömde mig i väg...sen kom jag på att shit, jag kopierade ju över min musik från Mp3 till datorn!! Jag har varit så less sen jag tappade den att jag inte skulle kunna få över nån musik igen. O NU GLAAADDD!! Nu behöver jag bara köpa en ny mp3. Nya hörlurar köpte jag på lager 157 för nån vecka sen. Samma som förut:)

Nu har jag å Lisa sett på Dating in the dark...jag har legat i soffan å blundat å hållit för öronen för det var det mest pinsamma jag sett...Fan som en skräckfilm, man måste se men det är så sjukt jobbigt!!

I morgon har jag bara en lektion på 2 h sen är jag " ledig" i 4 dagar. Nice! Men måste ta tag i mitt liv haha. Rejält!!

Bara 3 vekor tills jag åker till Malmö och min lägenhet,  lääänngtar sååå!!

Inatt blir det ännu en natt i soffan, Ni förstår inte hur J-vla varmt vi har det, golvvärmen gör att sängen är som en värmedyna inställd på 78 grader. Därför må ja' sova på soffan för att överhuvudtaget kunna överleva.


Du har så rätt =)

Nepp Nina...ingen diskussion att ta här, håller ändå inte med =) Men jag tänkte bara
tillägga att jag gillar endast anka när de ligger stekt på min tallrik
med lite grönsaker till mohahaha
Idag har jag inte gjort en skit. Eller jo det har jag, men inget speciellt vettigt.
Jag klev upp tidigt och gick och tränade, kom hem och åt frukost. Sedan
blev det att synda och sedan dess har jag varit hemma och inte gjort nada.
Lite uttråkade, men den här dagen behövdes ändå, har haft lite mycket
de senaste dagarna. Nu måste jag nog ta tag i disken......*suck*

Anna Anka suger ???

Mell, du har såå fel så fel!! haha, hon är coolast av alla!!, Hon driver ju med alla svennesvenskor juh å de är så jäkla kul...oki vi borde nog inte börja diskutera detta, vi har redan hafft stora bråk i stugan om detta,  lisa är på samma sida som mig haha.




Maria

Måste bara säga vilken underbart skön människa Maria är! Sitter här själv och skrattar högt över alla hennes egenheter! Härligt!!! Har varit och tränat, skönt. Ska snart i säng för att sova...
imorgon bitti ska jag upp tidigt för att
gå dit igen! Nu kör vi!
Anna Anka suger by the way!!!
Tjing

Trött!

Förra veckan stod i jobbets tecken. Mycket jobb och skola och jag undrar varför jag är så attans trött....hm....
Men faktum är att det inte bara kan vara därför. Det måste finnas en annan faktor oxå, men jag kan inte komma på vad det skulle kunna vara. Iaf så är det ny vecka och nya möjligheter. Som tur är har jag ingenting imorgon, så det innebär sovmorgon. Går på skolan en sväng skulle jag tro, men jag ska inte stressa iväg någonstans. Just nu håller jag på att rensa i alla olika hörn och lådor för att underlätta flytt åså senare. Älskar att kasta saker! Snart ska jag bege mig för att träna, härligt. Ska nog passa på att gå imorgon oxå! Skönt att man har kommit igång...bättre ska det bli! Vad har ni andra på schemat?!
Tjing

Perfect man..

Vill bara visa min bakgrundsbild...Snälla håll med mig:))


Gott å blandat från Leksand

Efter som jag är kassast på att lägga ut bilder gör jag de nu, blandning av livet i Leksand


Fredagsmys före utgång i stuga 4, och jaaa jag är rädd för matos därför min snygga hårbonad haha

Påväg till Kåren...Sjukt kul kväll..sjukt fel skor jag hade på mig...

 

Å så här är vardagen

Lärde denna dam att hoppa i snön...TA SATS! ( inte denna bild då haha )

Torkning av allt efter pulkarace i onsdags...Haha som ni ser är det lite rörigt att bo 4...

I kväll blir det bastu...nu är det blå soffan ( yes den är så äcklig som den ser ut haha ) heela dagen å my lovley dator haha...

Canvas tavla

Vill ha en sådan tavla, med casper på!

har varit med o tävlat på den här sidan..gå in du med!

http://inredningsbloggen.wordpress.com/2010/02/17/tavling-vinn-en-canvastavla/


Snart helg!!!

Veckan har gått fort och jag har haft massor att göra. Men det är väl det som har fått veckan att gå så fort. Idag var det låång dag på jobbet. Först ID make kurs och sedan massa kunder till 18.30! Skönt att vara hemma och vila. Imorgon väntar en heldag till, den ska spenderas på Clarion på Lancome kurs. Jo sa jag det...jobb på lördag oxå!
Annars har jag pysslat lite med att måla ramar till my new place!! Känns bara kul kul kul!
Känns skönt att träningen kommit igång oxå! Önskar jag kunde klämma in en dag till...men allt går bara man vill, eller hur?!
Tjing

Ny vecka, nya tag

Så trött som jag var igår har jag inte varit på länge! Tror jag sov igenom näst hela dagen. Men det var väl välbehövligt efter helgens galej. Dagen idag har inneburit skola, rensa saker hemma, lagat mat, tränat och tvättat. Nu blir det lite tv innan det blir sängen. Imorgon ska jag på en föreläsning som enligt läraren är väldigt viktigt inför tentan. Resten av veckan består av mer skola och en hel del jobb. Jobb även i helgen! Får tänka pengar pengar!!
By the way så håller jag just nu på att framkalla ett kort som jag hade tänkt göra en tavla utav. Det är ett kort som jag själv tagit från i sommar. Tror det kan bli bra!
Vilken tycker ni???

Shit...

Vad jag har döat idag, har massa att göra men inte gjort nått....jo slöat haha...inte bra, nu ska jag snart somna så jag slipper äta mer mat...orkar nämligen inte de....

RSS 2.0